50 év feletti hírességek, akiknek soha nem volt plasztikai műtétjük

Természetes szépségek

2019/02/15

A hírességek gyakran fekszenek kés alá, hogy fiatalságukat örökké megtartsák de akadnak olyanok is, akik még sosem végeztettek plasztikai műtétet! 

Sharon Stone 
Sharon Stone heti 4-5-ször edz, és drogériában is kapható arckrémeket használ. Egy interjúban azt állította, soha nem volt plasztikai műtéte.

sharon stone

Salma Hayek
Ő is különböző interjúkban tette közhírré, hogy még soha nem volt plasztikai beavatkozása.

salma hayek

Jodie Foster
Jodie Foster szerint a modern társadalom rákényszeríti a nőket arra, hogy a divatirányzatoknak megfelelően alakítsák át önmagukat. A színésznő ellenzi a hasonló beavatkozásokat, és nem fél a ráncoktól.

jodie foster

Andie MacDowell
MacDowell teljesen biztos abban, hogy sem botoxra, sem pedig ráncfelvarrásra nincs szüksége. Ő egyszerűen csak ápolja a bőrét, és egészséges életmódot folytat.

andie macdowell

Halle Berry
A színésznő igazi sportőrült, amit saját Instagramján rendszeresen bizonyít is: folyamatosan oszt meg fotókat edzéseiről. Még sohasem feküdt kés alá.

halle berry

Michelle Obama
Az egykori amerikai elnök, Barack Obama felesége sem végeztetett magán ilyen beavatkozást. Bár egy interjúban elejtette: “Soha ne mondd, hogy soha.”

michelle obama

Cindy Crawford
A topmodell rendszeresen ápolja bőrét, és a testmozgást sem hanyagolja. Crawford kedveli a bőrcsiszoló maszkokat, a naptejet és a hidratáló termékeket.

cindy crawford

Meryl Streep
Meryl Streep mindig is ellenezte a plasztikai beavatkozásokat.

meryl streep

Sophie Marceau
A francia színésznő sohasem változtatott drasztikusan a megjelenésén: külsejével még mindig le tudja nyűgözni rajongóit.

sophie

forrás

Hozzászólások