5+1 tipp a hosszúhétvégére!

Ha nem tudod, mihez kezdj a szabadidőddel

2016/03/08

Ki így, ki úgy várja az ebben az évben meglehetősen szűkösen osztogatott hosszú pihenőidőket. Egyesek tényleg semmi mást nem szeretnének, mint pihenni, lazítani; mások pedig messze utaznának, vagy ilyenkor érnének végére a hétköznapokon halogatott teendőiknek.

Ha még nem döntötted el, mivel töltsd a négy napot, adunk pár ötletet!

1. A március 15-i ünnephez kapcsolódóan szinte településenként változó programkínálatból válogathatunk, ahol kicsiket és nagyokat egyaránt igyekeznek a szervezők kiszolgálni. Balatonfüred nem kevesebbre vállalkozik, minthogy március 11-től 19-ig ellátja rendezvényekkel a Balatonhoz látogatókat.

2. Hónapok óta szemezel a nagy sikerű űrkiállítással? A Gateway to Space március 15-ig még megtekinthető! Soha jobb alkalom, hogy megismerkedj a NASA és az űrkutatás titkaival!

3. Szeretnéd, ha a Húsvét már a tavaszi nagytakarítás után érne, bármilyen korán is jön idén a nyuszi? Akkor itt a lehetőség! A négy napból áldozz be egyet-kettőt, és utána bőséggel jut időd pihenni, szórakozni is!

sorozatozas

4. Régóta halogatod egy szuper könyv elolvasását? Hidd el, ha az idő nem alakul olyan derűsen, nincs is jobb program, mint egy forró itallal bekuckózni a fotelbe és elmerülni a sorok között. Ha megjön az igazi tavasz, úgyis kimenekülsz a szobából…

5. Ez a négy nap még kevésbé családi program, mint a soron következő, így ha a húsvéti időszak a rokonlátogatásé, most szánhatsz az idődből a barátaidra! Hét közben úgyis rohanás van, az esetleg felhörpintett kávék helyett most egész délutános kiruccanásokra is lesz időtök.

5+1 Megmozdulni sincs kedved? Azt is megteheted! Rendelj egy jó pizzát, dőlj el a kanapén és tarts mozi vagy épp sorozat-maratont. Végre úgy élvezheted a kedvenc filmjeidet, hogy nem rágódsz közben a másnapi teendőkön.

suzn Suz’n, az RC News életmód tanácsadója és konyhatündére

Hozzászólások