53 évesen végre megnősül Ross doki

George Clooney Velencében mondja ki az igent

2014/09/10
George Clooney nem csak sármos pasi, de úgy tűnik, végtelenül romantikus is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ egyik legromantikusabb helyén, az olaszországi Velencében vezeti oltár elé kedvesét.
Néhány héten belül mondja ki az igent a népszerű színész-rendező George Clooney és kedvese, a bejrúti születésű Amal. A sztár szóvivője, Stan Rosenfield elmondta, hogy a helyszínt egy firenzei jótékonysági eseményen árulta el Clooney, de a pontos dátumról nem szeretne további információkat megosztani.

98665

„Olaszországban ismertem meg az én csodálatos menyasszonyomat, akit néhány héten belül itt is veszek feleségül” – nyilatkozta az ismert sztár, aki le sem tagadhatná, mennyire boldog.
 „Ez a legegészségesebb kapcsolat, ami valaha volt George életében. Végtelenül boldog, Amal pedig egy rendkívül  kedves és intellgens nő, akinek megvan mindenről a maga véleménye, vannak önálló gondolatai, nem csak bólogat mindenhez, amit George mondd” – mesélte egy közeli barát a US Weekly-nek.

A velencei városi tisztviselők a magánéletet tiszteletben tartó irányelveikre hivatkozva leszögezték, hogy nem adnak ki adatokat semmilyen küszöbön álló esküvőről.
Hozzászólások