6 apró jele annak, hogy az exed vissza akar kapni

Ezekből tudhatod, hogy az exed téged akar

2019/01/14

Két kapcsolati szakértő elárulta, hogy nem feltétlen a nagy gesztusok jelentik, hogy  az exed vissza akar kapni. Néha a legapróbb jelek mutatják meg az igazságot.

Míg a filmekben a szakítást követően a szereplők vagy 2 nap alatt túllépnek az exen vagy óriási jelenetek közepette ismét összejönnek. Susan Winter és Sameera Sullivan kapcsolati szakértők elárulták, hogy legtöbbször az apró jelekből érdemes olvasni. Ezt a 6 jelet pedig most meg is osztották velünk: 

1. Likeolja és kommenteli a posztjaidat
Az exek ezzel szeretnék magukra felhívni a figyelmet. A közösségi média erre egy remek felület, hiszen szakítás után általában a felek letörlik, kikövetik egymást vagy legalábbis beállítják, hogy ne lássák a volt párjuk minden mozzanatát.

2. Olyan dolgokat posztol, amiket csak te értesz
Ha az ex olyan dalokat, idézeteket tesz közzé, melyek hozzád köthetik vagy csak te érted, biztos lehetsz benne, hogy vissza akar kapni. 

exek1

3. Tudatni akarja mindenkivel, hogy egyedülálló
Ezzel szeretné felhívni a figyelmet, hogy ő bizony másoknak is kellhet ha szingli! 

4. “Véletlenül” összefutsz vele állandóan
Az exekkel való találkozás igencsak kellemetlen tud lenni. Ha túl sokszor találkoztok érdemes elgondolkoznod miért is botlasz bele úton-útfélen.

5. Felhozza a múltat
Ha a volt szerelmed nosztalgiázni szeretne, ahányszor csak találkoztok vagy beszéltek, biztos lehetsz benne, hogy szüksége van rád. A kellemes emlékek hatására könyebben elfeleded a sérelmeket.

múlt

6. Tartani akarják a kapcsolatot
Mikor egy ex látszólag átlagos kérdéseket tesz fel, például, hogy “milyen napod volt, hogy vagy, mi a helyzet a kutyáddal, stb” abban reménykedik, hogy érzékelni fogod a mindennapos kommunikáció hiányát, így visszamész hozzá.

 forrás

Hozzászólások