6 dolog, ami nem hiányozhat egy nő táskájából

2014/07/23

Mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy vannak olyan nők, akiktől bármit kérhetsz, minden eshetőségre találnak megoldást a táskájukban. Ha te is szeretnél ilyen felkészült lenni, akkor kövesd útmutatónkat és pakold tele hasznos dolgokkal a táskád!

Javasoljuk, hogy először is szerezz be egy olyan kis műanyag neszesszert, amibe a dolgokat teszed, így nem kell egyesével átpakolgatnod, amikor táskát cserélsz. Általános tapasztalat, hogy mindig arra van szükség, amit a másik táskádban hagytál. Az is hasznos lehet, ha ez a kis táska átlátszó, hiszen így sokkal könnyebben megtalálod benne azt, amire éppen szükséged van.

1. Smink
Mindenképpen fontos, hogy legyen nálad smink, hiszen a nagy melegben vagy akár esőben mindig jól jöhet egy kis korrekció. Az alapdarabokat mindenképpen tedd be, legyen nálad egy korrektor, szempillaspirál és egy rúzs. Hasznos lehet egy tükör is, hogy akár menet közben is ki tudd javítani a sminkedet.

Makeup1
2. Törlőkendő és papírzsebkendő
Fontos lehet fertőtleníteni a kezed, ezért javasoljuk, hogy antibakteriális törlőkendőt vegyél, de ha nem találsz ilyet a boltokban, megteszi a kisméretű baba törlőkendő is, amiben 10-12 darab van. Kéztörlésre tökéletes, de ha finoman rányomkodod az arcodra, azt is felfrissíti. Ja, és ne felejtsd el kicserélni, ha elfogyott!

Baby_Wipes1
3. Aspirin vagy más fájdalomcsillapító
Igen, a fejfájás mindig akkor tör ránk, amikor a legkevésbé vagyunk felkészülve, ezért mindig legyen nálunk fájdalomcsillapító. Persze mindenki válassza a neki leginkább megfelelőt, nem célszerű egy lórúgás erősségű gyógyszert bevenni, ha nem vagyunk hozzászokva, mert émelygést esetleg rosszullétet, levertséget okoz.

pills
4. Kisméretű jegyzetfüzet, toll
Persze pont akkor nem szokott nálunk lenni papír és toll, amikor a legnagyobb szükségünk lehet rá, ezért szerencsés, hogyha folyamatosan hordjuk magunknál a kis neszesszerben.

Papír toll
5. Mérőszalag
Ha sokat jársz vásárolni, de nincsen időd vagy kedved felpróbálni a ruhákat, akkor hasznos társad lehet egy mérőszalag. Otthon egy papírra írd fel a pontos méreteidet, mint a mell-, derék-, és csípőméret. Fontos lehet azt is lemérni magadon, hogy milyen hosszú inget vagy felsőt hordasz, a szoknya mérete is hasznos lehet, ami a megfelelő hossznak számít nálad. Ha megvagy ezzel, egyszerűen menj be a kiválasztott üzletbe és ne próbáld fel a darabot, amit kinéztél, hanem a megadott méreteket mérd le rajta, így megtudhatod, hogy egy-egy alapdarab mennyire passzol a testalkatodra. Természetesen a bonyolultabb ruhadarabokat mindenképpen próbáld fel!

mérőszalag
6. Körömreszelő
Sokszor, a legváratlanabb helyzetekben lehet szükségünk rá, ezért mindenképpen érdemes beszerezni lehetőleg egy papíralapú darabot, mert az a legkönnyebb.

körömreszelő

Ha ezeket a darabokat mindig magunknál tartjuk, nem érhet bennünket meglepetés a legváratlanabb helyzetekben sem.

Hozzászólások