6 dolog, amit elvár a férfi

Ezeket fogadd meg a harmonikus párkapcsolatért!

2014/10/22
6 dolog, amit elvár a férfi

Hogy mit akar a teremtés koronája? Hogy fél szavakból is megértsük, hogy ne kelljen mindig magyarázkodni – ettől például feláll a szőr a hátán.

Íme néhány idézet, amely a legneuralgikusabb pontokat érinti a férfi-nő kapcsolatban a férfiak szerint, mi az, ami számukra igazán fontos – érdemes elgondolkodni rajta, ha harmonikus párkapcsolatot szeretnél!

Ő lehessen a férfi – “Nem szeretem a túl önálló nőket. Még ha meg is tud oldani egy problémát, akkor is kérje a segítségemet, mert különben feleslegesnek érzem magam mellette, és ez a potenciámra is kihat. És még valami. Ha én csinálok valamit, akkor ne álljon ott fölöttem, mint egy ellenőr. Ha elvégeztem a kívánt dolgot, utána dicsérjen meg.” (Gábor, 39 éves férfi, kapcsolatban)

519386525

Ne kelljen kitalálni, mit akar a nő – mondja meg! – “Ne kelljen találós kérdést játszanunk, mondja meg a párom, amit szeretne! Ha a barátnőm azt mondja, légy szíves, tedd meg ezt meg ezt, én boldogan megteszem, és mindenki örül. De ha ül a sarokban és duzzog, amiért nem tettem meg azt, amit nem is kért, mert nem találtam ki magamtól… Na, hát ilyenkor megüt a guta.” (Tamás, 37 éves, élettársi kapcsolatban él).

Legyen megértő, ha nem akarok beszélgetni! – “Mi férfiak is beszélünk, de szerintem a nők egyenesen kényszeres vágyat éreznek arra, hogy kibeszéljék a problémáikat. A pasiknak elég, ha békén hagyják őket, és megoldják maguk. Kimondottan idegesít, ha egy nő pszichológust játszik és analizál. Elég, ha csendben mellém ül és megölel.” (Zsolt, 30 éves, házas)

Fogadja meg, ha már kikéri a tanácsomat valamiben! – “Bizonyára sokaknak ismerős a történet. A barátnőm jó ideje panaszkodik a gondjairól, én néhány perc alatt megmondom neki a megoldást, de ő csak panaszkodik tovább. Mintha nem is a probléma lenne a lényeg, hanem a beszéd és a panaszkodás. Ha megoldást mondok, és nem fogadja meg, olyan, mintha lehülyézne. Akkor miért is vagyunk együtt??” (Csaba, 36 éves nős férfi)

Ne kelljen mindent megmagyarázni! – “Ha jó ideje együtt vagyunk már, elvárom, hogy ne kelljen valamit körmondatokban megmagyarázni a páromnak. Az a legjobb, ha fél szavakból is érti, miről beszélek. Ehhez persze nagy összhangra van szükség, nagyjából azonos korra, intelligenciára, azonos gyökerekre. Nagyon utálom, ha mindent agyon kell magyaráznom.” (István, 46 éves, elvált férfi).

A nő legyen mindig nő! – “Legyen meleg, odaadó, tudjon nevetni és sírni, keressen védelmet a férfiban – bennem, Legyen otthon is szexis, csinos, adjon magára, tudjon odaadással ölelni, képes legyen megfőzni egy ebédet és lehetőleg ne mártír képpel, ugyanakkor őrizze meg a tartását, büszkeségét. Ez az alap, minden más csak ezután következhet.” (forrás: tudasfaja.com)

Hozzászólások