6 isteni falat a nemi vágyakért


Ételek a szexuális étvágy növeléséért

2014/09/18

Már nem ugyanazzal a kedvvel indulsz a párod felé? Nincs meg az a szikra? Pedig elég néhány falat, hogy ismét feléledjen a tűz a hálószobádban. Mindössze okosan kell választani hozzá ételeket. Mi pedig segítünk ebben, hogy melyek azok az étkek, amelyek fokozzák a nemi vágyat. 

Füge

Már az ókori görögök és rómaiak is szívesen fogyasztották a különleges gyümölcsöt az orgiák előtt. Az ízletes csemege magas aminosav-tartalmának köszönhetően erősíti a szervezetet, a benne lévő proteinek pedig segítik a szexuális hormonok termelődését.

fuge

Tojás

Rengeteg vitamint és fehérjét tartalmaz, a B5- és a B6-vitamin pedig a hormonrendszerre hat, ráadásul segít a stressz leküzdésében. A reggeli és az esti étkezésbe is könnyű belecsempészni!

tojas

Zeller

Kitűnő afrodiziákum, ugyanis androszteron hormont tartalmaz, ami a férfi verejték szagtalan összetevőjeként képes a női fantázia beindítására. Nyersen a legjobb, de leveshez is gyakran készítik.

zeller

Banán

A déli gyümölcsben található bromeiln enzim az impotencia visszafordítására is képes! Emellett káliumot és B-vitamin tartalma miatt is ajánlatos csemege.

banan

Vörös bor

A finom nedű segít egyensúlyban tartani a szervezetben a progeszteron és a tesztoszteron arányát. Egy pohár ízes vörös bor elég ahhoz, hogy felszabadultabbnak érezd magadat és kedvet kapj egy kis romantikázáshoz. De tarts mértéket!

redvine

Csokoládé

Egyetlen kocka csokoládé is boldogsághormon bomba.  Vigyázat, a tejcsoki és a fehér csoki nem afrodiziákum, ezért minél feketébb verziót érdemes választani. Bár mindegyik fajtája finom!

csoki

Hozzászólások