6 jel, hogy telefonfüggő vagy

Ismerd fel a túlzott kötődést!

2014/10/20

Folyton a kezedben van, sehova se mész nélkül és akkor is ránézel, ha semmilyen üzenetet se kaptál? Jól vigyázz, lehet, hogy már telefonfüggő vagy!

Vele alszol:
Nem mintha olyan kényelmes lenne, de nem lehet tőled messze éjjel sem, ugye? Hiszen így biztos meghallod, ha reggel csörög, és még csak ki sem kell kelned az ágyból, hogy lenyomd a szundi gombot (negyedszerre is). Viszont, ha még a párodnál is közelebb húzod magadhoz éjszaka, akkor lehet, tisztáznod kéne, mennyit is jelent a mobilod számodra.

Vásárolni viszed:
Akár egy közeli plázába, hogy vegyél neki egy trendi tokot vagy az App Store-ba, ahol kap tőled egy új alkalmazást. A telefonodat is folyton megleped apróságokkal. Vigyázz, a végén még elkényezteted!

501706491

Állandóan ránézel:
Még akkor is, ha nem rezgett, de hát muszáj csekkolnod, hogy minden rendben van-e vele. De szerencsére az esetek nagy részében az összes tartozéka remekül van.

Pánikolsz, ha külön vagytok:
Amikor rájössz, hogy véletlenül otthon hagytad a mobilodat, lepereg előtted a jövő. Lemaradsz olyan fontos hírekről, hívásokról és kapcsolatokról, amik talán az életedet is megváltoztatták volna.

 

518472413

Mobiloddal pózolsz:
Elkéred a barátnőd telefonját, hogy selfie-t készíts magadról a telefonoddal a kezedben. Persze, hogy szuper stílusos tokot választottál neki, de ez picit már nem túlzás?

Párban partiztok:
Ha egy pillanatra is egyedül maradsz a buliban, nem esel kétségbe, már kapod is elő a mobilodat, hiszen ő szuperül elszórakoztat. Aztán mire felnézel, már mindenki hazament.

 

Hozzászólások