6 tavaszi randitipp a boldog kapcsolatért

Randizásra fel!

2019/03/13

A boldog kapcsolatért tenni kell, ráadásul mindkét félnek érdemes beleadni apait-anyait, ha igazán jól akarjuk magunkat érezni egymás társaság

Bizonyára minden nő érezte már azt, hogy inkább szeretné az estét kedvenc sorozatával és egy tál nasival tölteni a kanapén ahelyett, hogy elmenjen egy randira az új chat-partnerrel vagy esetleg már a barátjával, férjével. Fontos, hogy az együtt töltött idő viszont ne egy unalmas hétköznap este legyen, hanem valóban olyan minőségi idő, amikor csak egymással foglalkoztok, kikapcsolva a mobilnetet vagy bébiszitterre bízva a gyerkőcöket, egy nyugodt, ugyanakkor felfrissítő este reményében. Adunk néhány tippet, hogy hogyan töltsd szabadidődet a tavasz beköszöntével.

Fontos, hogy beiktassunk “randinapokat”, és az, hogy ezekre az alkalmakra akkor is összegyűjtsük energiáinkat, ha épp hosszú napunk volt a melóban. Szakemberek szerint ugyanis nagyon fontos a kapcsolat minősége érdekében az osztatlan figyelem egymás felé, vagyis az együtt töltött minőségi idő. Ezt különböző programokkal érheted el szerelmeddel, próbáld ki őket és válaszd ki a kedvencedet!

par

1.tipp: Tégy egy kosárba a kedvenc ételeid közül egy uzsonnára valót, és irány a szabadba! A napsütéses időben töltött piknik hangulata semmihez sem fogható. Friss levegő, finomságok, jó társaság. Mi kellhet még?

2. tipp: Ha nem vagy az a lustálkodós fajta, de szereted a természetet, akkor a pasiddal tett hosszú, romantikus séta vagy egy túrázás is közelebb hozhat titeket egymáshoz. Ha együtt éritek el a teljesíteni kívánt célt, mindketten büszkék lesztek magatokra, és persze egymásra is, valamint a testedzés a folytatáshoz is meghozhatja a kedvet és a lendületet.

3. tipp: Közös főzés az otthon melegében. Finom illatok, ízletes bor, gyertyafény. Ezek az apróságok máris meghitt hangulatba hozhatnak titeket, ami nagyon jó alapot biztosít egy sokrétű beszélgetéshez.

4. tipp: Irány a belváros! Mozi, színház, kiállítás … – Számos programból választhattok, amik között biztosan lesz olyan, ami mindkettőtök számára érdekes lehet. Beszéljétek meg, hogy mire vegyetek jegyet, lényeg, hogy közösen szerezzetek új élményeket.

szerelem

5. tipp: Menjetek el egy vidámparkba vagy az állatkertbe! Ne félj attól, hogy gyerekesnek tűnik a program, ezekből ugyanis sosem lehet végleg kinőni. Ha mindkettőtök újra felfedezi gyermeki énjét, nagyon sok vidám pillanatotok lehet a nap folyamán.

6: tipp: Látogassatok el egy termálfürdőbe, ahol akár kint is tudtok lubickolni a napsütésben, meleg vízben – és a boldogságban. Rátok fér a pihenés egy húzós hét végén, miért ne relaxálhatnátok együtt? Hidd el, ha nyugodt pillanatokat tölthettek együtt, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatotok is.

forrás

Hozzászólások