6 tipp, hogyan vonzd magadra a férfi tekintetét

Kerüld a tipikus női hibákat

2014/06/28

Előfordult már Veled, hogy úgy érezted, a férfiak nem vesznek körül a Neked kijáró figyelemmel, és nem értetted miért?
Biztosan Te is elkövetted a tipikus női hibákat. Tippjeinkkel akkor is magadra irányíthatod a férfi tekinteteket, amikor nem feltétlenül ez a célod.

Maximum hárman menjetek együtt szórakozni!
A nagyobb nőcsoportok ugyanis megfélemlítik a férfiakat. A három jó szám, mert ha odajön egy férfi, a társaság másik két női tagja nyugodtan beszélgethet tovább egymással.

flirting1

Tarts egy pohár italt a kezében!
A pasik nem szeretik, ha kihasználják őket. Vagyis ha már van Nálad egy ital, nem kell rögtön meghívniuk valamire. A férfiak általában olyan nőkre indulnak rá, akiknek félig van a poharuk. Amíg beszélgetésbe elegyednek, a nő megihatja az italát, és a következőt már a férfi rendelheti. Ez amolyan íratlan egyezség.

Mosolyogj őszintén!
Ez nyilvánvaló, ugye? Mégsem lehet elég gyakran hangsúlyozni. A nők persze állandóan mosolyognak, akkor is, amikor zavarban vannak, és akkor is, amikor csak udvariasnak akarnak látszani. Következésképpen az a nő, aki nem mosolyog, megközelíthetetlen jégcsapnak tűnik.

Tarts szemkontaktust!
Hogy a terem másik végéből magadhoz vonzd a férfit, hajtsd le kicsit a fejed és lövellj felé elbűvölő pillantásokat. (A pasik ugyanis imádják, amikor fölfelé néznek rájuk, ettől férfiasnak érzik magukat.) Ha a férfi annyira fantasztikus, hogy zavarában nem mer a szemedbe nézni, összpontosíts a két szeme közti apró területre: nem fogja észrevenni a különbséget.

flirting2

Ne kérdezd meg egyből, mivel foglalkozik!
Sok pasinak az a meggyőződése, hogy a nők csak a pénzüket akarják. A barátaim nagy része elmenekült, amikor rákérdeztek, mivel foglalkozik, pedig nem volt okuk rá. Itt megint a kihasználástól való félelem dolgozik.

Csevegj optimistán!
Ismerősek ezek a mondatok? „Hogy itt milyen meleg van!” „Hogy itt minden milyen drága!” „Nézd azt a csajt, mint akit a nyolcvanas évekből felejtettek itt!” Ezektől a kijelentésektől biztosan elmegy a kedve a férfiaknak. Vedd inkább elő az optimista éned: beszéljen a múlt nyári vakációról, a kedvenc együtteséről, jó filmekről. A mélyenszántó, sötét gondolatokat hagyd meg későbbre.

Hozzászólások