65 évesen is lehetsz topmodell

2019/11/22

Egyre több a 60-as, 70-es, 80-as éveiben járó modell, aki egyenesen divatikonná válik és maga mögé utasítja a népszerűségi listán a huszonéveseket.

Ilyen Joani Johnson is, aki 65 évesen vágott bele modellkarriere felépítésébe és két év alatt olyan sikerre tett szert, amiről minden fiatal modell álmodozik. Szerepelt a Vogue magazinban, neves divatmárkák kifutóin vonult, komoly reklámkampányok arca volt, s ha ez nem volna elég, Rihanna személyesen választotta ki őt a Fenty divatmárka 2019-es kollekciójának népszerűsítésére.

A 67 éves nagymama korábban könyvelő volt és az utcán fedezték fel. Nyáron adott interjút a Paper magazinnak, melyben elárulta, miért ilyen idősen vágott bele a modellkedésbe. Fiatalabb korában bőrszíne és magassága is gátolta abban, hogy befutott modell legyen belőle. Most azonbaneljött az ő ideje!

“Ideje, hogy az emberi sokszínűség és különbözőségek is tükröződjenek a divatban. Fiatal koromban arról álmodoztam, hogy modell leszek, de akkoriban a bőrszínem és a 162 centméteres magasságom miatt nem adott lehetőséget a divatipar. De most eljött az én időm! Örülök, hogy ezzel foglalkozhatok, nem törődöm a jövővel, csak élvezem ezt a különleges utazást.” – nyilatkozta.

Végül jöjjön egy galéria erről a bájos és varázslatosan szép nagymamáról, akire szeretnénk hasonlítani ennyi idősen.

Hozzászólások