Kőkemény harcosok gálája a BSK-ban

Szeptember 12-én Muaythai Mania!

2015/09/04

A Muaythai Mánia gála sorozat idén a 9. alkalommal kerül megrendezésre, mint az évet záró profi thaibox gála. Szeptember 12-én az eseményt izgatottan váró versenyzők, érdeklődők, amatőrök, sportág rajongók ez alkalommal, a Muaythai Mánia sorozat történetében először nem Szentendrén izgulhatják végig a meghirdetett női és férfi négyestornát, hanem az idei évben nyitott, Szentendrei úti küzdősport arénában a BSK Crossfightban.  

A BSK Crossfight elhivatottan támogatja és áll a különféle küzdősportok mellett. Csapatában, partnerei között üdvözölhet olyan neveket, mint Bogdán „Golyó” Zsolt GBF nehézsúlyú világbajnok, és nemzetközi magyar bajnok; Floruta Levente K1 versenyző, Kabina Balázs a Zen Bu Kan Kempo elhivatottja.

Képviselteti a BSK Crossfightban a küzdősportok széles palettáján magát Furkó Laci MMA-versenyző, Marsi Laci kiváló bokszedző, Bacskai Imre bokszkiválóság. Ebben a kis küzdősport „ékszerdobozban” találhat megfelelő otthonra Magyarország egyetlen WMC által elismert rendezvénye.

mtgala

A ringbe lépnek a női négyestorna versenyzők között 63,5 kg-os kategóriában Rácz Irén, Kovács Alexandra, Bélik Tímea, Nagy Fruzsina, a férfi négyestornán 71 kg-os súlyhatárral harcol majd Berényi Rolnad, Bodnár Dániel, Gaál Ádám.

Gyertek el, izguljuk, szurkoljuk végig együtt ezt az estét kedvenceinkkel! Jegyek elérhetőek a BSK Crossfight Arénában, 4.000 és 6.000 Ft-os árakon.

Hozzászólások