7 jel, hogy a szerelmed NEM csal meg

Ha ezeket a jeleket észleled, nyugodt lehetsz

2019/04/23

A megcsalás szörnyű dolog éppen ezért mindenki retteg tőle. Azonban van néhány apró jel, mely biztosíthat a kedvesed hűségéről.

A következő pontok természetesen nem válnak be 100%-ig mindenkinek, főleg ha egy profi szoknyavadásszal kezdtél ki, de valamilyen szinten megnyugtatóak lehetnek. Eláruljuk azt is, hogy a következő néhány jel egy tudományos kutatás eredménye. 

1. Hasonló kereset
Nos, igen, pénz. Sajnos mindenhol szerepet játszik és elkerülhetetlen, hogy foglalkozzunk vele. Kutatások kimutatták, hogy azok a párok, akik nagyjából ugyanannyit keresnek sokkal tovább hűségesek egymáshoz, mint ahol ez nem így van. Ha a férfi sokkal többet keres, könnyebben lép félre, ha a partnere keres többet, könnyebben csalják meg. 

2. A barátai is hűségesek
M. Gary Newman a The Truth About Cheating szerzője szerint azok a férfiak, akiknek a barátai hűtlenek vagy nem élnek kapcsolatban, sokkal könnyebben lépnek félre. 

3. Érzelmi biztonság
Newman kutatásai szerint a közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem azért lépnek félre, mert szexuálisan nem elégedettek, hanem azért mert nem kapják meg otthon az érzelmi kielégülést. 

szerelem

4. Extrovertált a párod
Több statisztika is megállapította már, hogy azok a férfiak, akik extrovertáltak nehezebben esnek kalandokba, mint introvertált társaik, ugyanis sokkal nehezebben befolyásolhatóak, így könnyebben utasítanak vissza egy szemérmetlen ajánlatot. 

megcsalás

5. Úgy érzed nem csal meg
Ha úgy érzed, hogy bízhatsz benne, bátran higgy a megérzéseidnek. Ha a gyomrodban érzed a kellemetlenséget, bátran bízz magadban akkor is. 

6. Zenei ízlés
Számunkra eddig ez a legfurcsább pont. A Mirror által végzett kutatás során kiderült, hogy a férfiak, akik heavy metalt hallgatnak kevésbé hajlamosak a megcsalásra. (???)

7. Nagy családból származik
Azok, akik sokszor megcsalják a párjukat általában egyke gyermekek! Ha valakinek nővére is van, biztos lehetsz benne, hogy hűségesebb típus, mint az egykék. Ha több tesója van nyert ügy. 

(forrás)

Hozzászólások