7 melltípus létezik a világon, te melyikbe tartozol?

Vásárolj melltartót könnyedén!

2017/08/11

Egy külföldi fehérneműket gyártó cég megállapította, hogy 7 melltípus létezik a világon. Ha megtudod melyikbe tartozol, könnyebb lesz melltartót vásárolnod. 

A női mell igencsak régóta foglalkoztatja az embereket. Ki-ki mást lát benne, a nők néha a problémát, a férfiak számára egyet jelent a szexualitással, a gyermekeknek pedig csupán egy funkcionális dolog. Az emberek többsége két kategóriába sorolja a melleket: nagy vagy kicsi. Nos, ennél jóval bonyolultabb a helyzet, ugyanis a ThirdLove nevű fehérneműs cég megállapította, hogy 7 melltípus létezik. A vállalat ezt természetesen nem a saját szórakozására mérte fel, hanem azért, hogy nekünk nőknek könnyebb legyen a melltartó vásárlás. Rengeteg nő hord rossz méretű vagy fazonú melltartót, ezzel akár egészségügyi problémákat is okozva maguknak. Most viszont minden kiderül! Csekkold le, hogy te melyik típusba tartozol és irány vásárolni! 

1. Kerek

Ha szép, alul-felül is telt kebleid vannak, örülhetsz, mert a természet elintézte azt, ami a melltartó dolga lenne. Gyakorlatilag bármelyik típusú megfelelő neked, a lényeg, hogy ne legyen túl szivacsos. Vagy még melltartó sem kell. 

kerek mell

2. Kelet-Nyugat melltípus

Ha a mellbimbóid oldalra állnak, te ebbe tartozol. Neked olyan melltartóra van szükséged, ami fölül kicsit magasított kosárral rendelkezik és középen is széles az a rész, ami összetartja a két felet. A lényeg, hogy összehúzza a cicijeid és szép kerek formát öltsenek. 

kelet nyugat mell

3. Oldalt telt

Ez hasonló az előzőhöz, ha ebbe a típusba tartozol, szintén nagy hely van a melleid között, ám kicsit jobb helyzetben vagy, ugyanis ha oldalt teltek a melleid, nem szükséges a hatalmas összetartó erő. A lényeg csupán annyi, hogy legyen merevítő a melltartódban. 

oldal mell

4. Könnycsepp formájú

Tudtad, hogy ez az új szilikon divat?! Van miért örülnöd, ugyanis a legtöbb melltartót erre a típusra tervezik. Lényegük, hogy megemeljék a mellett és neked pont erre van szükséged.

konnycsepp mell

5. Kicsi, karcsú, lefelé álló

Ha felül karcsú, alul teltebb a kebled, ebbe a típusba tartozol. Válassz szivacsos melltartót, hogy egy kicsit tuningold a látszatot. 

kicsi karcsu mell

6. Asszimetrikus

Lehet furcsán hangzik, de a legtöbb nő melle asszimetrikus. Ha túl drasztikus az elváltozás sajnos készíttetned kell magadnak melltartót, azonban ha csak te látod fehérnemű nélkül, semmi probléma, bátran viselj azt, amit akarsz! 

asszimetrikus mell

7. Csengő alakú

A csengő alakú mellek hasonlítanak a karcsú, kicsihez csak nagyobbak. A lényeg ugyan az, alsó támogatás van szükség a megemelésükhöz, ám itt az optikai tuning nem cél. Az a fontos, hogy olyat válassz, melyből nem buggyansz ki. 

csengo alaku mell

via

Hozzászólások