Nézd meg, mit jósolnak a csillagok péntekre!

2015. november 27.

2015/11/27

Az Ikrek készüljenek tetemes mennyiségű koffeinnel a mai napra! Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Sikeres időszak veszi ma kezdetét az életedben. Az őszinte és magabiztos beszéddel mindent el tudsz majd érni. Élj a felkínált lehetőségekkel, mutasd meg, hogy végre a magad ura is tudsz lenni! Ha valamit nem értesz pontosan, kérj segítséget!

Bika

horoszkop_bika

Kedvesed furcsán viselkedhet majd, ami azonnal szemet szúr neked. A türelmedre és a megértésedre van szükség ahhoz, hogy a mai nap ne torkolljon egy óriási vitába. Legyél nyugodt, őrizd meg a lelki békédet!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Egy régi lelki sebed újra felszakadhat. Emiatt az egész napod egy kicsit szomorú és lehangolt lesz. Az energiaszinted sem túl magas, legszívesebben reggel tovább nyomtad volna az ágyat, ha nem kellett volna dolgoznod. Jó pár adag kávé vagy pár deci energiaital ugyan ideiglenesen, de helyrehozhat.

Rák

horoszkop_rak

Egy olyan hír érkezik majd hozzád, ami miatt akár szabadságot is kénytelen leszel majd kivenni. A hallott információk kicsit felkavarják majd a mindennapjaidat, és elképzelhető, hogy további döntéseket is meg kell majd hoznod.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Nagyon sok kérdésre választ találsz ma, és rájössz arra, hogy mi az, amit eddig nem elég jól csináltál ahhoz, hogy az elvárásaid teljesüljenek. Felismered a hibáidat és ez által elindulsz a változás útján. Terjeszd ki a szárnyaidat, itt az ideje repülni!

Szűz

horoszkop_szuz

Váratlan dolgok történhetnek veled. Számos kellemetlenség leselkedik rád. Rugalmasságoddal és pozitív látásmódoddal, könnyen túlteszed magad ezeken. Nem is ér annyit, hogy többet görcsölj rajta a kelleténél!

Mérleg

horoszkop_merleg

Kollégáidra is jó hatással leszel! Igyekezeted és szorgalmad rájuk is motiválóan hat majd. Főnököd díjazni fogja lelkesedésedet, ezért mindig legyél éber. Bármilyen pillanatban ott állhat melletted és megdicsérhet az ott dolgozók előtt.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Kerüld a hirtelen helyzeteket, és az olyan döntéseket, amelyeknél nincs lehetőséged átgondolni mindent. Kérj időt, próbáld meg kitolni a határokat, de ne mondj semmire sem azonnal igent. Ha mégis így teszel, komoly terhet vehetsz magadra!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy fontos, hivatalos levelet vársz, ami várhatóan ma meg is érkezik. A tartalma viszont már nem biztos, hogy annyira kecsegtető lesz, mint azt várod. Ha számodra kedvezőtlen döntést olvasol a levélben, akkor sincs még okod a pánikra, mert egy olyan kiskaput találhatsz, amivel megoldhatod a helyzetet

Bak

horoszkop_bak

Elégedett, boldog és önfeledt leszel a mai napon. Boldogságodat semmi sem tudja majd beárnyékolni. Ezt az örömöt próbáld meg egész héten fenntartani, hogy sikeres és elismerésekben gazdag napokat élj meg!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Egy ismerősöd uralkodni akar rajtad, és igazából mindenki életén. Azt hiszi, hogy ő tudja, hogy kinek mi a jó. Ezt többször szóvá is teszi és kimondja, hogy mit és hogyan kellene. Ne idegeskedj miatta, nem lát bele a helyzetedbe!

Halak

horoszkop_halak

Új munkalehetőségről értesülhetsz, ami azonnal felkelti majd az érdeklődésedet. Mielőtt változtatnál a mostani állapotodon, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz. Lehet, hogy valami turpisság van a dolgok mögött, és mégsem annyira jó az a jó ajánlat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások