8 celebházasság, ami úgy tűnik, örökké tart

Vannak még igaz szerelmek

2018/11/07

Van egy jó hírünk, azért Hollywoodban is vannak olyanok, akik hosszú évtizedek óta szeretetben, békében, egyetértésben és boldogan élnek együtt. Örökké tartó szerelmek következnek. 

Nem újdonság, ha azt állítjuk, a celebek nem a hosszú, tartós kapcsolatot kedvelik. A bulvárlapok tele vannak a legfrissebb szaktós, válós és megcsalós pletykákkal és olyanokkal is, akik örökre szinglik maradnak. Szerencsére azonban akadnak olyanok is, akiknek a szerelme valószínüleg örökké fog tartani. 

1.Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – A színész és a felesége 22 évvel ezelőtt, 1994-ben házasodtak össze egy évvel azután, hogy találkoztak Mexikóban. “Ha Kelly rám néz, egyszerűen végem” – mondta házasságukról Brosnan 2016-ban.

2.David és Victoria Beckham – A focista és az ex posh spice kapcsolata sem rövidebb egy perccel sem, 1999 óta házasok.

david victroia

3.Hugh Jackman és Deborra-Lee Furnes – Szintén évek óta együtt vannak, 1995-ben találkoztak az ausztrál dráma, a Corelli forgatásán. 23 éve ének boldog házasságban. “

Hugh-Jackman

4.Jon Bon Jovi és Dorothea – Az énekes és felesége elképesztően hosszú ideje, 29 éve vannak együtt. A zenész nem vacakolt sokáig a kereséssel, középiskolai szerelmének tette fel a nagy kérdést. “

jon bon jovi

5.Tom Hanks és Rita Wilson – A színész és felesége 1988-ban házasodtak össze idén ünneplik gyönyglakodalmukat. “Tudod, bárcsak lenne titkunk. Mi csak kedveljük egymást, minden ebből fakad” – részletezte a People magazinnak Tom még 2015-ben.

tom hanks

6.Sarah Jessica Parker és Matthew Borderick – A sztárpár 1997-ben házasodott össze, ami azt jelenti, hogy már 21 éve együtt vannak.

sarah-jessica-parker-matthew-broderick-article

7.Harrison Ford és Calista Flockhart – Miután a sztárpár 2002-ben találkozott a Golden Globe díjátadón, rögtön randevúzni kezdtek, végül 2010-ben házasodtak össze.

587272731KI00103_Premiere_O

8.Kurt Russel és Goldie Hawn – Annak ellenére, hogy 1983 óta együtt vannak, még nem álltak oltár elé. “A tartós kapcsolat nem egy papírfecnin múlik. Alkalmazkodáson és kommunikáción. És mindkettőtöknek akarni kell, hogy működjön” – vallja Goldie.

forrás

Hozzászólások