8 dolog, ami 20 éves 2017-ben

Hová repül az idő?

2017/11/07

Szalad az idő, és erre nincs is jobb bizonyíték mint az alábbi 8 dolog, amely idén éppen 20 éves. Gondoltátok volna?

Hamarosan búcsúztatjuk ezt az évet és 2018-at írunk majd, ezért hoztunk egy kis válogatást – 8 dolog következik most, amely idén 20 éves. Nektek melyik a legmeglepőbb?

1.Titanic

Bizony, az ikonikus filmet 1997 decemberében mutatták be, ki hitte volna? Leonak és Kate-nek nemcsak a világhírnevet hozta el a film, hanem egy életre szóló barátságot is, amely azóta is töretlen.

 

via GIPHY

2. Natalie Imbruglia: Left of the Middle album

Az énekesnő óriási népszerűségnek örvendett akkoriban, sőt, szerintünk még ma is nagyon sokan ismerjük és szeretjük dalait, köztük a Torn címűt, ami talán a legkedveltebb száma. Hallgassátok meg, biztos nektek is beugrik majd!

via GIPHY

3. Backstreet Boys

Bár minden idők egyik legnépszerűbb fiúbandája már 1996-ban piacra dobott egy albumot, az amerikai debütálásig még egy évet várni kellett. Ekkor egy összeállítást adtak ki az első és a második lemezük dalaiból.

via GIPHY

4. Harry Potter és a bölcsek köve

Az angol olvasók már 1997 júniusában beiratkozhattak a Roxfortba, az első film pedig 4 évvel később jött ki. Az idő tényleg szalad, ugye?

via GIPHY

5. Good Will Hunting

Még egy klasszikus film, amely idén betölti a második X-et. Matt Damon és Ben Affleck ezzel az alkotással megnyerték első Oscar-díjukat, Robin Williams pedig szintén gazdagodhatott ezzel az elismeréssel a legjobb mellékszerepért. 

via GIPHY

6. Álljon meg a nászmenet!

20 éve jött ki ez a romantikus komédia is, amiben Julia Roberts és Cameron Diaz küzdenek meg ugyanazért a férfiért. Hihetetlen, hogy a két színésznő azóta is mennyire sikeres és keresett!

via GIPHY

7. Men in black

Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével 1997 júliusában mutatták be ezt a sci-fi komédiát is.

via GIPHY

8. South Park

Ki ne ismerné ezt a szürreális animációs sorozatot? Azt is tudtátok viszont, hogy augusztusban bizony ez is huszadik évfordulóját ünnepelte? Eric, Stan, Kyle és Kenny a mai napig már 5 Emmy-díjat hoztak készítőiknek.

via GIPHY

Forrás

 

Hozzászólások