8 tipp – így lesz hosszú a kapcsolatod!

Mindig dolgozni kell a sikerért

2014/11/10

Mindenki hosszú kapcsolatra vágyik, de sokan megfeledkeznek arról, hogy a kezdeti fellángolás után tenni kell a boldogságért. Elég néhány tanácsot megfogadni, és a siker nem marad el.  

Ahhoz, hogy ne csak néhány rövid hónapig ússzatok a boldogságban, hanem örökké lángoljon köztetek a szerelem, te is tehetsz! Íme 10 dolog, amivel garantált a happy end.

Minőségi idő

Egy kapcsolat alapvető kritériuma, hogy elegendő időt töltsetek együtt – ha ez nincs meg, akkor hiába a kémia, hosszú távon nem fog működni a dolog. Az sem mindegy azonban, hogy mivel töltitek a közös pillanatokat: néha jó a tévé előtt heverészni és csak bámulni a képernyőt, viszont csináljatok olyan programokat is, ahol kibeszélhetitek magatokat és valóban egymásra tudtok koncentrálni!

Érintés

Ne csak a beszélgetésre koncentráljatok, érintsétek is meg egymást. Itt nem a szexualitásról van szó, hanem az apró simításokról, kézfogásról, puszikról, amelyek megerősítik köztetek a köteléket. Azt se felejtsd el: minden egyes ölelés hosszabbítja az életet!

Dicséret

Attól, hogy túl vagytok az ismerkedés és az udvarlás időszakán, nem szabad megfeledkezni a dicsérő szavakról. Ezeket nem csak azért használjuk, hogy megkedveltessük magunkat, hanem hogy a párunkat biztosítsuk töretlen érdeklődésünkről. Egy férfinak ugyanolyan jól esnek a kedves megjegyzések, mint a nőknek.

Hétköznapi csodák

Lehet, hogy hosszú ideje együtt éltek, vagy szinte minden nap találkoztok, nem szabad elfeledkezni arról, hogy minden együtt töltött pillanat ugyanolyan csodálatos. Értékelni kell a legközönségesebb dolgokat is: egy együtt elfogyasztott kávé munka előtt vagy egy közös fürdés ugyanolyan élmény lehet.

kapcsolat2
Fordítsatok minél több időt egymásra!

Apró meglepetések

Nem kell mindennap méregdrága ajándékokra költened, hogy meglepd a kedvesed, bőven elég, ha néha hozol neki egy szeletet a kedvenc csokijából, vagy egy különleges vacsorával várod haza. Nagyon jól esik neki a gesztus, ráadásul érezteted vele, hogy mennyire ismered és szereted őt.

Egyedüllét

Lehet, hogy régóta együtt vagytok, sőt már együtt is laktok, de ilyenkor is nagyon fontos, hogy egyedül is ki tudjatok kapcsolódni. Muszáj olykor saját magadra is időt fordítani, hiszen aki nincs kibékülve saját magával, az másokkal sem tud.

Barátok

Hiába gondolod, hogy a párod egy személyben a legjobb barátod is, muszáj, hogy legyen néhány olyan személy, akivel meg tudod beszélni a problémáidat. Legyen szó a kapcsolatodról vagy egészen más jellegű dolgokról – egy csajos beszélgetés biztosan üdítően hat majd rád!

Kalandok

Ki mondta, hogy egy kapcsolatnak a megszokásról kell szólnia? Szervezhettek olyan izgalmas kalandokat, amelyekkel új élményeket szereztek, sőt, akár a kapcsolatotokat is új szintre emelhetitek. Legyen szó bármilyen sportról vagy hobbiról, ha közösen csináljátok, garantáltan örök emlékekkel gazdagodtok.

Hozzászólások