Zsolti Vs. Golyó

A nagy interjú!

2016/02/12

Riporter: Bogdán Zsolt
Riportalany: Golyó

BZS: Kezdjük az elején!

G: Ok! Marha rossz kisfiú voltam. Egyszer csúzlival kilőttem a szomszéd ablakát és…

BZS: Nem! Nem úgy értettem. Beszéljünk a decemberi, elmaradt magyar bajnoki címmérkőzésről!

G: Ja, értem! Tehát az úgy volt, hogy 2015 december 29-én csaptunk volna össze Csala Zoltánnal, aki a magyar bajnoki címet birtokolja. Meccs előtt pár héttel, egy kesztyűzésnél kaptam egy ütést a bordámra, ami annyira rosszul talált el, hogy 4 bordámról letört a porc. Addig a pillanatig nem is tudtam róla, hogy egyáltalán van ott porc! :) Szerencsére a borda nem tört, nem repedt. A doki 6 hetet mondott a gyógyulásra és mostanra teljesen helyre is jött, így teljes erőbedobással álltunk neki a munkának.

BZS: Pótolva lesz a mérkőzés ?

G: Igen, úgy gondolom pótolva lesz. Legalábbis a sérülésem után azt jelentette be a Profiboksz Promotion, hogy megvárják míg helyrejövök és megtartjuk az összecsapást.

BZS: Mikor esedékes?

G: Jajj de sokat kérdezősködsz! Márciusra beszéltük meg, de még nem szóltak. Ahogy megvan az időpont, elkezdünk konkrétan a meccsre fókuszálni. Kb 4 hét kell hogy csúcsformába legyek, ugyanis nem a nulláról indulunk. Minden nap edzünk, és ezek nem olyan beszélgetős-nevetgélős edzések. :)

BZS: Azt beszélik, hogy azért mondtad le a meccset mert meg voltál ijedve!

G: Igen! Hallottam! :) Én hívtam ki a bajnokot de lesérültem, aztán megbeszéltük hogy márciusban pótoljuk. Szóval kihívtam a fickót, majd beszartam 3 hónapra! Na kicseréltem a pelust és most már meccsig nem iszom tejet paradicsomra :) De viccet félretéve, az edzőm kifejezetten örült neki, hogy ezt hallottuk! ” Ennél jobb motiváció nem is kell neked! Te ne mondj semmit, csak eddz keményen!”
Nem is mondok semmit, csak teszem a dolgom. Az edzőm -Misa- meg marhára örül, mert kitalálhat nekem bármilyen kemény feladatot, én maximálisan csinálom!

Várom az összecsapást!

Harcos vagyok, nem szájkaratés!

Hozzászólások