A Nő 9 alaptípusa

Útmutató férfiaknak

2014/11/08

Hát, tisztelt Uraim, nincsenek könnyű helyzetben. Mert ahány nő – annyiféle. Ha ismerkedni szeretnének és megfelelni a hölgy elvárásainak, erre bizony nincs recept.

Az igazi Casanovák azt mondják, hogy nincs olyan nő, akihez ne lehetne közel kerülni, akit ne tudnának meghódítani. És valóban: ők tudnak valamit. A férfi, akinek kisujjában van az ismerkedés művészete, mindig pontosan azt adja a nőnek, amit az kíván. Ezt ők „zsigerből” érzik, mégis, aki nincs efféle képességekkel megáldva, annak első körben mankót nyújthat a következő beskatulyázás:

A megszelídíthetetlen. Ő az, aki egészen másképp képzelte el az életét: a munkája idegesíti, a kapcsolatairól jobb nem is beszélni. Ő az, akit meg kell szabadítani a mindennapok börtönéből. Beszélgetéskor az álmait és a képzeletét érdemes megszólítani: élje át, hogy megélheti az álmait. A szabadságot, kalandot, zabolátlanságot kell elhozni a számára.

126813998

Az elkényeztetett csitri. Mindig mindene megvolt, amit csak megkívánt. Mindig unatkozik és egy felszínes világban él. Ő az, akit be kell vezetni a mélységekbe, mert érzi, hogy vannak lelki és érzelmi mélységek, csak nem ismeri.

A nebáncsvirág. Hűvös, távolságtartó, prűd, sőt néha érzelemmentes is. Elbújik és érzéseit is fal mögé rejti. Bizonytalanságát gyakran arroganciával cseréli fel. Ő az, akihez át kell törni a falat, de ehhez nagy türelemre és óvatosságra van szükség. Hosszú időbe telik, mire lángra kap, de utána kiolthatatlanul ég.

Az ártatlan. Minden új megismerése előtt áll. Nagyon óvatos, ugyanakkor de kíváncsi is. Tapasztalatlan a szexualitás terén is, de már fantáziál. Ő az, akinél erre lehet építeni a képzelet játékában. A vágyát így lehet felszítani.

Az áldozat. Rossz tapasztalatai vannak férfiakkal kapcsolatban, ezért különösen bizalmatlan velük szemben.  Ő az, akit a személyes nyíltsággal, őszinteséggel lehet meghódítani.

A Szépség. Ő az, aki felhívja magára a figyelmet. Minden férfitekintet őt követi. Azonban gyakran éppen ezek a szépségek szenvednek az izolálódástól, mivel a férfiak nem bíznak bennük.  Nem bírják, ha a férfiak csak a felszín miatt szeretik őket, noha ezek többnyire nagyon is felszínesek. Ők azok, akiket azzal lehet meghódítani, ha a csomagoláson belüli értékeket emeled ki előttük.

184077447 (1)

A jóságos nővér.  Vonzódik a gyengékhez és elesettekhez.  Ő az, aki mindenkinek segítene, tehát nyugodtan tárd fel előtte minden bajodat, örülni fog, hogy tehet érted.

A vénlány. Ő az a típus, aki mások energiáit kiszívja. Ez az az eset, amikor nem muszáj mindenkit elcsábítani …

Az érzéki. Ő az, aki őrülten jól táncol, és jól tud bánni a férfiakkal. Megvan hozzá a kellő önbizalma. Ő minden férfi álma. Viszont magasak az elvárásai: olyasvalakit keres, akivel együtt élvezheti az életet. Mindent, amit a nagykönyv előír.

A fenti kategóriák nem jelentenek Szentírást. Mindenki más, ha jobban megismerjük, mint akinek látszik, vagy mint akinek mutatja magát. A férfi az, akitől kinyílik igazán a nő, akitől és akinek megszépül. (forrás: tudasfaja.com)

Hozzászólások