9 ember, akinél sok volt a plasztika

A szépségért szenvedni kell, de ez már nem szépség

2016/04/28

A plasztika egyre nagyobb népszerűségnek örvend, bár még mindig vannak, akik nagyon elítélik. Most mutatunk 9 embert, aki viszont imádja!

Hogy a plasztikai beavatkozások és a mesterséges szépség tetszetős-e vagy sem, mindenki döntse el maga. Tény, hogy sokaknál már pszichológiai okai is lehetnek a dolognak, és saját önértékelésük hiánya miatt fekszenek újra és újra kés alá.

Az is tény, hogy napjainkban azért már egyre kevesebb a plasztika közbeni vagy utáni “horrorbaleset”, de azért ha az ember nyitott szemmel jár, még mindig találkozhat olyan hírekkel, hogy valakinek ez-az-amaz lehullott a testéről, mintha csak egy fa elszáradt levele lett volna. Azonban az ilyen esetek hátterében általában nem egy, és nem is kettő műtét áll.

Azt viszont soha nem értettük (és valószínűleg nem is nagyon fogjuk), hogy emberek miért torzítják el magukat a felismerhetetlenségig, és hogy lehet valaki annyira fanatikus, hogy milliókat költsön arra, hogy valamelyik hírességre hasonlítson, ellenben szívesen meghallgatnánk erről egy pszichológus véleményét.

Az alábbi videóban 9 olyan ember látható, akiknek a plasztika legalábbis életfilozófia. Mi nem kommentáljuk, inkább rátok bízzuk.

Hozzászólások