9 jel, hogy a férfi odáig van érted

Fejtsd meg a jeleket, amiket a férfiak küldenek

2018/08/09

A férfiak szeretik néha rejtegetni az érzéseiket és ez remekül is megy nekik. Van azonban néhány jel, mely biztosít arról, hogy érted dobban a szíve! 

A cosmopolitan.com összegyűjtött kilenc olyan egyértelmű jelet, melyek nagy valószínűséggel arra utalnak, hogy a kiszemelt férfi odáig van érted. Az érzelmek rejtegetéséért nem kell haragudni a pasikra, egész egyszerűen ők csak így működnek! Kommunikációval pedig minden megoldható, igaz? 

1. Az üzenetek ereje
Egy kapcsolat elején mindig nehéz eldönteni, hogy mennyit keressük a partnerünket, mikor írjunk neki üzenetet. Ha szerencséd van és a férfi tényleg kedvel, írni fog és eljön az egyik legjobb időszak: a flörtölgetős sms-ek. Azt hiszem ezt az írogatás dolgot csak mi nők gondoljuk túl. Miért nem tudunk mi is úgy működni, hogy írunk ha eszünkbe jut a lovag és nem kombinálunk, hogy hány óra hány perckor küldjük el azt az üzenetet? 

2. Nálad vagy nálam? 
Mindenki szeret a saját, kényelmes ágyában aludni. Ha eljutottatok arra a pontra, hogy mindketten szívesen alszotok a másiknál -egész éjjel!- akkor sínen vagy. Nehéz elengedni a megszokott, otthoni rutint, de ha valakiért megteszed az már jelent valamit. 

3. Együtt intézitek a napi teendőket
Remek érzés ha a kiszemelteddel eljutsz odáig, hogy már nem csak a randikon találkoztok, hanem például együtt vásároltok be vagy csak együtt vagytok. Mindegy milyen okból, banki ügyintézés, napi teendők ellátása, stb, a lényeg hogy együtt. 

4. A fogkefe kérdés
Köztudott, hogy mikor elérkezik a bűvös nap, hogy egymásnál hagyjátok a fogkefét az a kapcsolat egy fontos momentuma. A férfiak ezzel “megjelölik a területüket.” Nyugodt lehetsz.

5. Hiányzol neki
És ezt ki is mondja. Nekik ez már majdnem felér egy szerelmi vallomással. Ami kötöttséget jelent. 

romantika2

6. Szeretné ha találkoznál a barátaival
Mielőtt megismerkedtek egymás szüleivel át kell esni még egy találkozós procedúrán. A jelenlévők: te, ő és a barátai. Ha bemutat nekik és beszél rólad az csak egyet jelenthet: nem egy futó kaland vagy számára.

7. Nyilvánosan is “együtt vagytok” 
Ha az utcán vagytok és ott is egyértelműsíti, hogy márpedig te az övé vagy, akkor biztosan komolyan gondolja. Na jó, nem hatalmas csókcsatákra gondolunk, hiszen az ízléstelen. Gondolj arra, hogy fogja a kezed vagy átölel míg sorban álltok, stb. 

8. Hozzá sem nyúl a telefonjához
Korunk népbetegsége a telefon iránti függőségünk. Ha a férfi kedvel, tisztel és komolyan vesz nem foglalkozik a beérkező üzenetekkel, hívásokkal -amik várhatnak- míg veled van. A csoportos beszélgetésre a haverokkal később is tud válaszolni, nem igaz? 

9. Megmutatja a dolgokat, amiket igazán kedvel
Megmutatja a zenéket, könyveket, honlapokat amik érdeklik? Akkor bizony te is fontos vagy neki a hobbijai mellett! 

Hozzászólások