A 10 leggazdagabb pornószínésznő

Nem a legkönnyebb munka, de van, akinek nagyon megéri

2016/06/21

Lássuk be, a pornó nem egy könnyű meló – ellenben egyeseknek nagyon is kifizetődő. Az alábbi listánkból megtudhatjátok, ki a tíz leggazdagabb pornószínésznő!

 10. Nikki Benz – 1 millió dollár

Bár Nikki a lista legalján szerepel, nettó vagyona még így is egymillió dollár. Az ukrán származású pornós amint betöltötte a 18-at, máris felnőttfilmes meghallgatásokra kezdett el járni, és mára már több mint 180 filmen van túl. Számos felnőtt magazin címlapján szerepelt, így növelve rajongói bázisát, akik lelkesen tapsoltak, amikor újra és újra őt jelölték valamilyen szakmai díjra – amelyek közül számosat meg is nyert.

nikki_benz

9. Asa Akira – 1.5 millió dollár

A japán-amerikai származású színésznőt több mint 300 filmben láthattuk eddig. Eleinte csak leszbikus jeleneteket vállalt, de később kitágította tevékenységi körét (is). 2012-ben feleségül ment a szintén pornósztár Toni Ribashoz – azonban a pornóiparban továbbra is aktív maradt. Bár a forgatott filmjeinek számához képest nem túl sok díjat zsebelt be, még így is ezek közt tudhatja az XRCO legjobb pornószínésznőnek járó elismerést.

asa_akira

8. Lisa Ann – 2 millió dollár

Lisa karrierjét erotikus modellként kezdte, amivel kezdetben a tandíját fedezte. Később azonban az erotika hivatásává vált, és egyre komolyabb dolgok felé fordult. Élvezte, hogy egyre szélesebb célközönséget elégíthet ki, ma már több mint 340 filmet tudhat a háta mögött.

lisa_ann

7. Sunny Leone – 2.5 millió dollár

Sok más pornósztárhoz hasonlóan a kanadai származású Sunny is modellként kezdte karrierjét. Később a pornó felé fordult, de emellett színészkedett is, és az üzleti életben is kipróbálta magát. Több különböző vállalkozást indított, televíziós sorozatokban tűnt fel más és más szerepben, és néhány filmben is játszott. Mióta 2002-ben letette névjegyét a pornóiparban, Sunny neve Hollywoodban sem ismeretlen, így téve ismertté az arcát széles e világon. 2009-ben saját stúdióját is elindította férjével, Daniel Weberrel az oldalán.

sunny_leone

6. Sasha Grey – 3 millió dollár

Sasha Grey kétségkívül az évszázad egyik legnépszerűbb pornócsillaga. Egyike azoknak, akik sikeresen törtek be a mainstream filmek világába és váltak meghatározóvá. A kifinomult, szerethető kisugárzása mind a férfiak, mind a nők körében népszerűvé tették. Később bejelentette, hogy visszavonul a pornótól, de a rajongói Hollywoodba is követték, ahol olyan filmekben játszott, mint a Barátnő rendelésre és a Rettegés íze. Grey divatmodellként is dolgozott és néhány tv-filmben is feltűnt. Ennek ellenére még mindig a pornófilmjei fogynak a legjobban, pedig semmi jel nem utal arra, hogy valaha is visszatérjen abba a közegbe, amely népszerűségét megalapozta.

sasha_grey

5. Jenna Haze – 3.7 millió dollár

Jenna, aki szívesen definiálja magát „rossz kislányként”, számos játékfilmben is szerepelt, de igazi népszerűségét inkább a leszbikus, továbbá a legkülönbözőbb fétiseket felvonultató pornófilmjeinek köszönheti. Számos szakmai díjat nyert, de a rajongói úgy néz ki, nem tudnak betelni vele. 19 évesen kezdett a pornóiparban, és visszavonulása óta 14 filmet rendezett. Szexuális segédeszközöket is kiadott, amelyek rendkívül népszerűvé váltak rajongói körében, majd megalapította a Jennaration X Studios-t amely a jelentős bevételeit szintén ennek a követői tábornak köszönheti.

jenna_haze

4. Bree Olson – 5 millió dollár

Bree Olson a pornóipart leginkább poszterek formájában uralja, mivel sok esetben az ő arcát használják fel szexuális tartalmú hirdetésekhez. Még kifejezetten olyan szexuális segédeszközöket is gyártanak, amelyeket róla mintáztak. Ez a texasi születésű hölgy tv szerepeken túl videoklipekben is feltűnt, és egyszer még a Penthouse magazin is a hónap szépének választotta. Miután a Hustler magazinban is szerepelt, összejött Charlie Sheenel, aminek a valaha volt legbotrányosabb szakítás lett a vége. Ő azonban remekül használta fel ezt a párkapcsolatát arra, hogy betörjön a filmiparba, így azóta már láthattuk többek közt a rendkívül gyengére sikerült Emberi százlábú harmadik részében is.

bree_olson

3. Jesse Jane – 8 millió dollár

Jesse, akinek nettó vagyona 8 millió dollárra tehető, televíziós sorozatokban is játszott, de hírnevét mégis a Kalózok című sorozatnak köszönheti, amely nem más, mint a Karib tenger kalózai filmek pornós feldolgozása. Ez rengeteg nézőt bevonzott még a nők köréből is, köszönhetően a nem túl rossz sztorinak, amelyet változatos szexjelenetek tarkítottak. Pornófilmes karrierjén túl saját tequila branddel is előjött, házasságban él és egy fia is van már.

jesse_jane

2. Tera Patrick – 15 millió dollár

A férfiak általában jobban kedvelik a szőkéket, de ez mégsem akadályozta meg Terát abban, hogy listánkon a második helyet foglalja el. Ő nem csupán pornószínész, hanem modell, tehetségkutató, és szerző is. A pornós karrierje csak a kezdet volt ahhoz, hogy nevét egy multi-milliárdokat érő branddé változtassa. Tera mind mikrobiológia, mind betegápolói területen rendelkezik oklevéllel és az egyike azon személyeknek a listánkon, akinek saját produkciós cége van Teravision néven.

tera-patrick

1. Jenna Jameson – 30 millió dollár

Hosszú évek alatt Jenna Jameson meghatározó névvé vált. Miután karrierjét a pornóiparban kezdte, népszerűségét növelte, amikor hozzáment az ex-UFC bajnok Chuck Liddellhez. Házassága során minden nehézség ellenére sikerült fenntartania a média érdeklődését a személye iránt. Mostanára nettó 30 millió dollárra tehető a vagyona – annak ellenére, hogy semmi más nem juthat eszébe róla senkinek, mint hogy ő a „pornó királynője”. Rengeteg pénzt csinált szexuális segédeszközök eladásából, és a ClubJenna nevű weboldalát 2006-ban szintén hatalmas összegért adta el a Playboynak.

jenna_jameson

Hozzászólások
loading...