A 10 legidegesítőbb utastárs

Ezek közül biztos, hogy te is találkoztál már legalább egyel!

2018/05/09

Ha használod vagy valaha is használtad a tömegközlekedést biztos, hogy te is fel tudod sorolni a legidegesítőbb utazópartnereket. 

Mindenkinek vannak rossz szokásai, csak sajnos ezeket az emberek néha rossz helyen gyakorolják, például utazás közben, amikor sok-sok ember perceit/óráit teszik vele kellemetlenné. És hogy mik a legidegesítőbb szokások, melyeket utastársaink el tudnak követni? Mutatjuk! 

1. Aki rögtön előszedi az előre csomagolt szendvicset vagy a pályaudvarnál vett mekis menüt, és enni kezd. Pedig a vonat még el sem indult. A szag persze a maradék három órára velünk marad.

2. Aki szerint ezt a pár unalmas órát érdemes telefonbeszélgetéssel elütni. Ad egyfajta pikantériát a lelki életed megtárgyalásának, ha ezt egy vagonnyi ember is hallhatja.

3. “Mégis jó, sündisznó!” – ha egy kis lurkó három órán keresztül énekli ezt a szomszéd kabinban, a következő alkalommal már kiélezett érzékekkel kutatjuk fel a kiskorú-mentes helyeket.

4. Az utastárs, aki alkalmat keres a beszélgetésre. Bónusz tipp: akkor is tartsd a füledben a fülhallgatót, ha már lemerült az mp3-ad.

5. A fixírozós szembeszomszéd.

giphy

6. A vehemensen smároló tinipár. Minden nyálcsobbanást hallasz. Orvostanhallgatók lesve leellenőrizhetik, hogy megvan-e a mandulájuk.

7. A Néni rengeteg műtétes és magyar egészségügyes horrorsztorival.

8. A melletted ülő, aki beleolvas a könyvedbe. Vagy a melletted ülő egy érdekes magazinnal, amibe nem tudsz beleolvasni.

9. A tátott szájjal horkoló.

10. Az egyszemélyes nagyzenekar: aki csettintget, tollat kattogtat, ételmaradékot szívogat a fogából, szóval egyfolytában hangot ad.

forrás

Hozzászólások