A baba miatt nem házasodik Csobot Adél és Istenes Bence

Istenes Bence hajthatatlan

2015/12/30

Sokan arra számítottak, hogy Csobot Adél és Istenes Bence gyorsan összeházasodik, mielőtt megszületik a gyermekük, de ők másképp gondolják…

 

Bár az énekesnő és a műsorvezető gyakran hangoztatja: a klasszikus családi értékrend híve, ám most, hogy hamarosan szülők lesznek, nem tartják fontosnak az esküvőt.

Nem tervezek sem lánykérést, sem esküvőt, ennek megvan az ideje. Nekünk most a gyerek a legnagyobb kincs, a legnagyobb ajándék, a legjobb, ami jövőre velünk történhet. Nem szeretnénk belesűríteni egy esküvőt ebbe a kilenc hónapba csak azért, mert az a hagyomány, hogy lánykérés után esküvő, és aztán érkezik a gyerek. Szerintem ez nem egy kőbe vésett törvény, nálunk a gyerkőc jön előbb” – mesélte a Borsnak Istenes Bence.

nagyon boldog karacsonyt Nektek 󾌧󾌧󾌧󾔒󾔒 szeressetek egymast!! #christmas #love #pregnant #family #csobotka

Szerző: Istenesbence2015. december 24.

A fiatalok boldogsága mérhetetlen, amit az ünnepek csak fokoztak. Nagyon odafigyelnek egymásra, Bence pedig óvja-védi szerelmét. 

Nincs még itt a gyerkőc, mindketten dolgozunk, Adél nemrég fejezte be a Sztárban sztárt. Mindent az állapotának megfelelően csinál: rendesen eszik, odafigyel magára, annyit dolgozik csak, amennyit bír, sokat pihen és alszik. Én pedig próbálok minél többet otthon lenni most, és így lesz akkor is, ha megszületik a kicsi” – tette hozzá a műsorvezető.

Hozzászólások