A baleset hozta össze Rékasit és Pikalit

Még szerelmeseb a színész pár

2015/09/17

Rékasi Károly sugárzik a boldogságtól: látszik, hogy a szerelem a baleset után is csak egyre erősebb lett közte és Pikali Gerda között.

Ha nem mankóval járna, azt sem vennénk észre, hogy Rékasi Károly néhány hónapja még egy kórházi ágyon feküdt, olyan erő árad belőle. Az pedig, ahogyan Gerdával egymásra néznek, megölelik a másikat, irigylésre méltó boldogságra utal.

„Az autós-motoros találkozó figyelmeztetett arra, hogy rengeteg embernek fontos vagyok, és ez örömmel tölt el. Amikor kiraktam a híreket a közösségi oldalra, annyi szeretet áradt felém, olyan sokakat érdekelt az egészségem, a jólétem, hogy azt nem is gondoltam volna. És persze erőt adott, hogy Gerda végig ott volt mellettem. Nagyon jó megélni ezt a szerelmes, forróságot, bizalmat. A fájdalmaim még nem múltak el, de Gerda tökéletesen látja, mikor kell pihennem, mikor szükséges jégpakolás, fájdalomcsillapító. Olyan nyugalom áraszt el ilyenkor, olyan jó érzés, amire mindig vágytam, hogy valaki ennyire figyel rám – árulta el a Hotnak Rékasi Károly.

Pikali Gerda és Rékasi Károly nem is lehetne boldogabb
Pikali Gerda és Rékasi Károly jóban és rosszban is kitartanak egymás mellett

Bár a Barátok közt rosszfiúja a baleset utáni hetekre nem emlékszik, azt tudja, hogy kiknek köszönheti a legtöbbet.

„A lányom már felnőtt, a fiam kamasz. Sok egyéb dolguk is lehetne, de nagyon-nagyon sokszor ott voltak a kórházi ágyam mellett. Nekem sem a balesetről, sem a kórházi tartózkodásom nagy részéről nincs emlékem. De tudom, hogy velem voltak, és erre nagyon szívesen gondolok, ez jó dolog” – tette hozzá a színész, akinek a teljes felépülését decemberre ígérték az orvosok.

Hozzászólások