A baleset miatt elvették Rékasi munkáját

Nem tudják megvárni, míg felépül

2015/07/14

Egyik legfontosabb munkájától esett el Rékasi Károly a balesete miatt: ezúttal nem az ő hangján fog megszólalni a Mission Impossible szépfiúja, Tom Cruise.

Nem tudnak várni a Misson Impossible hazai forgalmazójánál, a UIP Dunánál arra, hogy Rékasi Károly felépüljön és ismét munkába állhasson, így a kultikus mozi ötödik részében nem az ő hangján fog megszólalni Tom Cruise. A rajongók szomorúan fogadták a rossz hírt, hiszen Rékasi és Cruise neve szinte összeforrott a hazai mozirajongók fejében.

„A napokban kezdődik a Mission Impossible 5. részének szinkronizálása. Rékasi Károly balesete miatt nem tud ismét Ethan Hunt bőrébe bújni. A filmet hazánkban forgalmazó UIP DUNA információja alapján kollégáját a kiváló Széles Tamás fogja ebben a filmben helyettesíteni!”

A napokban kezdődik a Mission Impossible 5. részének szinkronizálása. Rékasi Károly balesete miatt nem tud ismét Ethan…

Posted by Magyarszinkron.hu on 2015. július 14.

Bár Rékasi Károly állapota egyre javul, sőt néhány napja már az első lépéseket is megtehette kórházi szobájában egy gyógytornász segítségével, hosszú felépülés vár még rá, ezért a család úgy döntött, még a kollégák sem látogathatják a színészt. Kizárólag a szűk család mehet az ágya közelébe, és persze Pikali Gerda, aki minden szabad percét vele tölti.

„Csak a rokonai, szerettei léphetnek be a kórházba és Karcsi kórtermébe. A szigorú szabályok miatt sem a kollégái, sem a barátai nem látogathatják őt – nyilatkozta a Borsnak Rékasi egyik ismerőse.

Rékasi legismertebb szerepe a Barátok közt Bartha Zsoltja, a stábtagok pedig megértőek, hiszen ők is azt szeretnék, ha a színész minél előbb csatlakoznak hozzájuk.

„Senkinek sem esik nehezére tiszteletben tartani Karcsi és a hozzátartozók kérését, hogy egyelőre ne látogassuk őt. Ez a minimum, ami mindenkitől elvárható a jelen helyzetben. Most az a legfontosabb, hogy Karcsi nyugodt körülmények között tudjon a gyógyulására koncentrálni. A jókívánságainkat pedig a hozzátartozókon keresztül el tudjuk neki juttatni” – idézte a Barátok közt sajtófőnökének, Böjte Pirosnak szavait a Bors.

Hozzászólások