A Barátok közt sztárja letette az alkoholt

Amit eddig nem tudtál a sorozat szereplőiről

2015/03/27

A Barátok közt sztárjai napról napra a nézők előtt élik mindennapjaikat. Igaz ez az általuk alakított karakterekre ugyanúgy, mint az őket megformáló színészek magánéletére is. A sorozat néhány vezető alakjáról most újabb érdekességeket tudhattunk meg.

Talán az új szerelem hajtja megszállottan Rékasit az edzőterembe, vagy pusztán ennyire fanatikus? Ugye nem csak tipikus kapuzárási pánikról van szó?! Rékasi Károly, a sorozat rossz fiúja mindent megtesz azért, hogy jó formában maradjon, aminek vélhetően párja, Pikali Gerda is nagyon örül. A színész elmondta: “Nem azért járok edzeni, mert 30 évesnek akarok tűnni, hanem mert a koromhoz képest szeretnék jól kinézni. Az edzésben van hiúság is, hiszen színész vagyok: önmagamat mutogatom a színpadon esténként. Szüksége van a jó fizikumra, ugyanis ha a testem rendben van, akkor a lelkem is.” Rékasi saját bevallása szerint sokáig megfelelési kényszerrel küzdött, de ha ezzel nem tudott volna megküzdeni, akkor biztosan tönkremegy lelkileg.

rékasi

A sorozat újonca, Pásztor Tibor elég zárkózott figura, nem sokat lehet tudni a magánéletéről. Most mégis kivételt tett és bepillantást engedett életének egy apró szeletkéjébe. Azok közül is talán a legfontosabba. “A párom, Molnár Gyöngyi, színésznő. Tavaly ismertem meg, és januárban összeköltöztünk. Gyors döntés volt, ami nem jellemző rám, általában sokat hezitálok” – árulta el a gyanakvó és bizalmatlan üzletembert alakító színész. “A magánéletben nem törekszem arra, hogy szeressenek – folytatta Tibor. A habitusommal és a neveltetésemmel is ezt sugárzom.”

kiss ramóna

Kiss Ramóna egyik legrégebbi tagja a Barátok közt szereplőinek, de a mai napig lehet róla új információkat megtudni. Nagy port kavart például néhány évvel ezelőtt, amikor Majka önéletrajzi könyvében ecsetelte alkalmi szexuális légyottjaikat. Meglepő történet volt, hiszen a gyönyörű fiatal lányról senki sem gondolta volna, hogy ilyen könnyen kapható. Persze a sztoriból végül jól jött ki a színésznő, hiszen azt mindketten bevallották, hogy nagy szerelem volt az övék. Most a hot! hasábjain mesélt arról, hogy úgy döntött, új életet kezd, miután tavaly decemberben betöltötte a harmincat.

ramiada_8

“Szerintem mostanra értem meg igazán” – vallja a színésznő. “Már egészen másként látom a dolgokat, mint korábban. A megújulás jegyében úgy döntöttem, hogy böjtölök, így megvontam magamtól a húst és az alkoholt is. Az előbbi hiányzik ugyan, de azt hittem, hogy nehezebb lesz. Rá kellett jönnöm: valóban minden fejben dől el.” Újságolta a színésznő, aki legutóbb jó barátnőjével, Adával töltött el egy kellemes ebédet Budapest egyik felkapott helyén, a képek tanúsága szerint egy kancsó limonádé társaságában.

fotók: Facebook

Hozzászólások