A Barátok közt sztárjára vetette hálóját Tóth Gabi exe

Alexa túltette magát előző kapcsolatán

2015/04/29

Nemrégiben ért véget a Barátok közt Alízának kapcsolata, és máris új férfi csapja neki a szelet. Nem más, mint Tóth Gabi egykori szerelme.

Az énekesnő és a focista viharos szerelme után sokan azt mondták, hogy a sportoló mániákusan csajozik, és alkalmatlan a komoly szerelemre. Nem tudni, hogy Dávid és Alexa kapcsolata kezdődő románc vagy barátság, mindenesetre szeretnek egymás társaságában lenni.

Alexa szép és kedves lány, ráadásul még a humora is jó. Jóban vagyunk, az a kép is egy közös programunkon készült” – mondta Dávid a Story magazinnak.

Rasztovics - Nagy Alexa
Közös képet osztottak meg a Facebookon

Tóth Gabi és Rasztovics Dávid kapcsolata egy évig tartott, és sok lelki vívódás után kimondták: külön kell folytatniuk. Az énekesnő nyilatkozata szerint azért nem működött a kapcsolat, mert a focista nem értette meg az ő művészlelkét.

A Barátok közt színésznőjét bő fél éve találta el Ámor nyila, és azt gondolta: megtalálta a tökéletes boldogságot, a kapcsolat mégsem volt hosszú életű. Szerelmük azért dőlt dugába, mert rengeteg munkájuk miatt nem tudtak elegendő időt tölteni egymással, és azt érezték: így nincs értelme folytatni.

Ha Alexa és Dávid kapcsolata szerelemmé alakul, remélhetőleg megtalálják a módját annak, hogy boldogságuk tartós legyen.

Hozzászólások