A berki beszólt kolléganőjének!

Czippán Anett alig jutott szóhoz...

2015/05/05

Berki Krisztián hónapok óta dolgozik együtt Czippán Anettel, de még mindig nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy beszóljon kolléganőjének.

Berki szerint Anett problémái már ott kezdődnek, hogy azt sem tudja, melyik lába melyik – legalábbis egy jógagyakorlat elvégzésekor ezzel is meggyűlt a problémája. A műsorvezető szakértő szemmel kísérte végig Anett gyakorlását, de sok hibát talált a mozdulataiban.

„Olyan merev vagy, mint a vonalzó” – mondta a berki Czippán Anettnek a gyakorlat közben. A műsorvezető nem bírta szó nélkül hagyni kolléganője testtartását, de nem csak erre volt néhány keresetlen szava –az egész műsor alatt kóstolgatta Anettet.

Berki Krisztián tapasztalatai alapján arra is rájött, hogy Anettnek sokkal több problémája van a férfiakkal, mint a nőkkel – ehhez pedig elég volt egyetlen pillantást vetnie a csinos műsorvezető testtartására. Amellett sem tudott szó nélkül elmenni, hogy Anett nem húzza ki magát.

Bár azt gondolnánk, a berki csak okoskodott, amikor beszólogatott Anettnek, igazából nagyon is sok köze van a jógához, hiszen ő is rendszeresen végzi ezeket a gyakorlatokat. Bevallotta: kezdetben neki is nehezen mentek a jóga alapmozdulatai, sőt, nagyon szkeptikus volt ezzel a mozgásformával szemben, de amióta rendszeresen gyakorolja, érzi, hogy jót tesz a testének és az izomzatának.

Hozzászólások