Berki mindenben az élen

Berki lett a legpozitívabb és a legnegatívabb celeb

2016/07/13

Merész ötlet Sandra Bullockhoz hasonlítani Berki Krisztiánt? Nem, nem az. Mindjárt elmondjuk miért!

Érdekes paradoxonra bukkantunk a berkit illetően. Tudjuk róla, hogy ő a legmegosztóbb celeb Magyarországon. Ha Instagramját, vagy a Facebook profilját olvassuk csak szélsőséges hozzászólásokat találhatunk. Az egyik tábor imádja és a végletekig dicséri, a másik legszívesebben eltörölné a berki fogalmát a Föld színéről.

Két különböző internetes újság felmérést végzett a legutáltabb és a legkedveltebb magyar celeb kategóriában. Bármilyen meglepő egyeseknek, Berki Krisztián mindkettőben az élen jár! Ehhez hasonló élményben Sandra Bullocknak volt része, mikor a színésznő egy időben kapott Arany Málna és Oscar-díjat is. De térjünk vissza saját celebünkhöz. A negatív személyiség jelzőt okkal érdemli ki, ha a rangsort tekintjük, ugyanis első helyezést ért el a listán. Miért is utálják ennyien? Féltékenység, álszentség vagy tényleges problémák állnak a háttérben? Ha Berki Krisztián szempontjából nézzük, teljesen mindegy. Az őt elítélő személyek valószínűleg csak tovább erősítik abban amit csinál. Beszélnek róla az interneten, társaságokban állandó témaként szerepel.

A rosszakarók mellett igazán kíváncsiak lennénk azoknak a véleményére is, akik beszavazták őt a legkedveltebbek top 10-es listájába. Jó néhányan azzal indokolják rajongásukat, hogy nem fél kimondani véleményét, cuki a kislánya, esetleg bejön a személyisége.

Hogy szakadhat szét egy társadalom véleménye ilyen szinten, hogy egy celeb két teljesen ellentétes listán is az élen van? Végignéztük a rangsort, és Berkin kívül senkinél nem volt egyezés. Gondoljuk végig, hogy tudatosság áll-e sztárallűrjei mögött és jól megfontoltan építi fel ellentmondásos személyiségét, avagy zsigerből polgárpukkasztó? Ez utóbbit cáfolja időnként kisfiús szakmai alázata, aminek tanúi lehettünk a Nagy Duett című műsorban. Láthattuk ahogyan nagyképűségét mellőzve, mindent megtesz a nézők szeretetének elnyerése érdekében. Ezen kettősség legaktuálisabb mércéje a mindenki által bálványozott Cristiano Ronaldo, aki pillanatok alatt gúny tárgya lett az EB ideje alatt.

Amit tényként kell kezelni -bármilyen statisztika ellenére- , az az, hogy Sandra Bullock kiváló színésznő, Ronaldo csodálatos játékos, Berki Krisztián pedig egy különleges egyéniség, és jó ideig mindannyiuknak biztosított a helye a címoldalon. 

Van, aki megfogadja Madonna örök érvényű gondolatát: “Mindegy mivel, csak maradj a címlapon!”

Hozzászólások