A bűn nem kifizetődő. Vagy mégis?

Amikor valami földöntúli erő osztja a lapokat

2016/03/08

A bűn nem kifizetődő, ez tény! De mégis akad időnként egy-két ember, aki a gyűjtőben eltöltött “nyaralás” után tudja igazán megszedni magát.

Nincs az bűncselekmény, ami annyi pénzt hozna a konyhára, amiért megérné pár évet a hűvösön gubbasztani! Egy amcsi fickónàl viszont hasonló történt. Lesittelték fillérekért akarom mondani centekért, aztán kijött és nagyot kaszált.

Joe Reddick nek szerencséje volt. Illetve akkor marhára nem, mikor elkapták dílerkedésért. Akkor meg főleg nem, mikor kapott érte tizenöt évet. Leülte! Viszont bent elkezdett pókerezni, és profi szintre vitte.
Az ítélet leteltével kiengedték 500 dolcsival a zsebében. Tudta mit kell tegyen, elindult a kaszinóba. Leült egy asztalhoz Joe Black néven és beszállt a játékba. Még egy napszemcsit is felcsapott az öreg és elkezdett nyerni.

image1 (4)
1,5 millió dolcsit nyert !
Nagyon kitanulta a zsugázást. Mondjuk volt rá ideje, de azért ha belegondolsz, nem hiszem, hogy lennél a helyében. Jó oké, most nyert és menő lett, de az a 15 év az smafu? Mondjuk biztos ott is sokat blöffölt és az őröket is hagyta nyerni néha… Mindenesetre jobb itt kint játszani egy “kettes párral”, mint odabent egy “Ász-királlyal”!

image3 (7)

Hozzászólások