A család lemondott Whitney Houston lányáról

A család már lemondott róla

2015/04/15

A mindössze 22 éves Bobbi Kristina Brown, a világhírű énekesnő, Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen közös gyermeke hónapok óta fekszik kómában. A család szerint jobb lenne, ha elengednék őt. Az apja még reménykedik.

A világ legnehezebb döntése szülőként meghozni azt, ami egyszeri és visszavonhatatlan. Érthető tehát, hogy Bobby Brown, Kristina édesapja nem akar lemondani lányáról. A család többi tagja úgy gondolja, ideje, hogy Isten kezébe adják a kicsi lány életét, de az apa egyelőre hajthatatlan.

Rengeteg a találgatás a körülmények körül, hogy hogyan került ilyen állapotba Whitney Houston lánya. Van, aki azt állítja, önkezével akart véget vetni életének, mások úgy hiszik, hogy férje szándékosan akarta vízbe fojtani fiatal kedvesét. Hogy milyen feltételezések születtek, és hogyan acsarkodik a család, arról itt olvashatsz bővebben!

bobbikristina

Még február elején találtak rá eszméletlenül otthona fürdőkádjában a lányra, akihez azonnal mentőt hívtak. Nem lehet tudni pontosan, mennyi idő töltött a vízben oxigén nélkül, de a kiérkező mentősöknek sikerült annyira stabilizálni az állapotát, hogy kórházba tudják szállítani. Az agyi ödémát kapott lányt az Emory Egyetem Kórházában az intenzív osztályon tartották mesterséges kómában. Mivel helyzete nem változott, egy hónappal ezelőtt Bobby Brown átszállíttatta lányát Atlantába, annak reményében, hogy az ottani orvosok tudnak rajta segíteni.

houston_brown.2jpg

Mivel állapota itt sem mutatott semmilyen javulást, a külvilágra nem reagál és az orvosok sem biztatják a családot semmi jóval, a közvetlen környezete már elengedné a fiatal nőt. A Radaronline kérdésére az egyik hozzátartozó elmondta: “Természetes, hogy Bobby csak egyetlen dolgot akar: látni felébredni és visszakapni a lányát.” Mégis, az eredmények és a stagnáló helyzet miatt többen úgy látják, hogy el kéne őt engedni. “Nem sok remény van már rá, hogy Bobby felébredjen, és a Houston család úgy gondolja, nem az a legjobb megoldás számára, hogy mesterségesen, lélegeztetőgépekkel tartsák őt életben. Érthető az apja szándéka, és hogy képtelen megválni tőle, de ha Isten így rendelkezett, akkor ez a legjobb, amit érte tehetünk – mondta el az egyik rokon.

Whitney Houston lánya napra pontosan azon az éjjelen lett rosszul, amikor három évvel ezelőtt édesanyja is meghalt. A sors fintora, avagy szándékosság van-e a háttérben, arról a mai napig nincsenek egyértelmű bizonyítékok. Az biztos, hogy Kristina sosem tudta feldolgozni imádott anyja elvesztését, drogokhoz és alkoholhoz nyúlt, önpusztító életet élt. Most pedig az apja kezében van élete sorsa.

Hozzászólások