A csapból is sör folyik a szezonzáró Serfőző fesztiválon

Malátarajongóknak kötelező

2015/09/23

A szezonzáró Serfőző Sörfesztivál kínálatát csak az igya végig, aki rendkívül jól bírja az alkoholt, mert ennyi különlegességet egy helyen ritkán látni!

Idén talán utoljára lesz lehetőségünk arra, hogy a belvárosban, a szabad ég alatt koccintsunk egy jót a legkiválóbb magyar és külföldi sörökkel. Éppen ezért szeptember 24-27 között mindenki készítse a torkát (na meg a máját), mert a különleges sörkínálatból idén sem lehet csak egyet választani.

A Corvin sétány tehát megtelik a legjobb sörfőző mesterek folyékony kenyerével, de lássuk, melyik márkákba futhatunk bele idén. A kínálat (a teljesség igénye nélkül): Zirci Apátsági sör, Bernard, Legenda, Brewdog, Fóti, Daura, Guinness, Černá Hora, John Bull, Igazi Csíki, La Guillotine, Sümegi sörök, Maisel’s Weisse, Primátor, Oedipus, Chodovar, Permon, Floris Kriek, Trooper, Krušovice, Svijany, Blanche de Bruxelles, Serforrás sörök, Postřižinské, Üllői kézműves sörök, Delirium.

serfőző

Amellett, hogy mindenki kedvére koccint a kedvenc nedűjével, lesznek tematikus programok is, úgy mint a  sörkóstolás, vagy éppen a sörivó verseny.

Hozzászólások