A csőd szélén áll Erzsébet királynő?

A családján fog spórolni

2016/01/20

Alaposan megdézsmálták a családi kasszát Erzsébet királynő hozzátartozói, ezért most komoly spórolás jön. Az utóbbi években 2,4 milliárd forintot szórtak el.

A lap úgy tudja, a királynő kissé sok mindenre költötte el a vagyona nagy részét, így ha nem kezdi el visszafogni a kiadá­sait, csődbe mehet.

II. Erzsébet állítólag az utóbbi években, de akár évtizedekben is nagyon sok pénzt költött el, elsősorban a család botrányos tagjai ügyeinek eltussolására. Az egész a fia, Károly herceg és Camilla viszonyával kezdődött, de kitett magáért második fia, András herceg, valamint az unokája, Harry is. Az uralkodónő azt gondolta, pénzzel meg tudja akadályozni, hogy kiszivárogjanak a nem éppen a királyi családhoz méltó ügyek, és erre nem volt rest vagyonokat áldozni. Sok sikerrel azonban nem járt, hiszen a bulvárlapok világszerte megéltek a hercegek kicsapongásaiból és méltatlan viselkedéséből” – idézte a Blikk a brit lap szavait.

LONDON, ENGLAND - JUNE 13: Prince George of Cambridge is held by Prince William, Duke of Cambridge as Catherine, Duchess of Cambridge, Queen Elizabeth II and Prince Harry look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour on June 13, 2015 in London, England. The ceremony is Queen Elizabeth II's annual birthday parade and dates back to the time of Charles II in the 17th Century, when the Colours of a regiment were used as a rallying point in battle. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
A család költségeit vissza kell fogni
Hozzászólások