A Dirty Slippers is fellép a Fight Arénán!

Turnéra indul a Dirty Slippers!

2017/09/05

A Dirty Slippers két nagykoncerten van túl, ám pihenésre nincs idejük, ugyanis a szombati Fight Arénás fellépésünk után, elkezdődik az őszi turné! 

A Dirty Slippers pénteken Budapesten a Barba Negra Trackben a Republic vendégeként játszott. A korai kezdés ellenére sokan voltak kíváncsiak a zenekarra, akik a legújabb, készülő nagylemezükről is több dalt eljátszottak, amit a végén a közönség hangos tapssal jutalmazott. 

DS4

A zenekar Budapestről azonnal Erdély felé vette az irányt, ahol a gyergyószentmiklósi Székelyföldi Lovas Ünnep szombat esti főfellépőjeként másfél órás nagykoncertet adott az erdélyi rajongóknak. A koncert hatalmas sikert aratott, főleg amikor Lobó-Szalóky Lázár frontember meglepetésként egy székely zászlót lengetett a magasba, majd a koncert végéig a vállára terítve büszkén viselte azt. Az énekes anyai nagyanyja erdélyi származású, ezért ahogyan a koncerten is foglamazott: mindig hazajár Székelyföldre. A koncertet követően hosszú autogramosztás következett és beszélgetés a rajongókkal.

DS2

A Dirty Slippers következő nagy dobására készül, hiszen szeptember 9-én fellépnek a székesfehérvári Arév Sportcsarnokban, a Fight Arénán, utána pedig őszi turnéra indulnak melynek során Szegeden, Mányon, Szerencsen, Békéscsabán és további helyszíneken is folytatják a koncertezést.

Hozzászólások