A divatvilág nemzetközi eseménye: European Fashion Union-gyere el Te is!

Vegyél részt egy nemzetközi eseményen!

2017/10/06

A European Fashion Union támogat minden divat ágazatot, tervezőt és kreatív egyéniségeket, hogy megtalálják a helyüket és stílusukat a divat világában.

Az EFU szervezésében október 7- én és 8-án kerül megrendezésre a harmadik, évente tartandó divatbemutató a Hotel Nemzeti (1088 Budapest, József krt.4.), 13 órakor kezdôdik a sajtótájékoztató, majd 14:30 tól kezdetét veszi a nyilvános verseny. A sajtótájékoztatóról mi is tudósítani fogunk. 

efu

Vasárnap Csordás Ákos a 2013-as X-Faktor felfedezettje fogja fokozni a verseny jó hangulatát, és este 8 óra körül várható a befejezés eredményhirdetéssel.

A versenyen résztvevő országok: Oroszország, Olaszország, Kína, Magyarország, Lengyelország, Fehéroroszország, Ukrajna, Amerika

Az EFU verseny győztesei nemzetközi gyakorlati lehetőségre és egyéb díjakra számíthatnak, elősegítendő szakmai növekedésüket.

Díjak a következők:

– Ingyenes részvétel a Krakkói Fashion Weekben

– Ingyenes részvétel az IGLA Szentpéterváron

– Divatverseny Milánóban

– Divatbemutatók megtekintése az MFW-n Milánóban

– És egyéb díjakat is be fognak jelenteni.

A győztesről a divat képviselői (zsűri) fognak dönteni, köztük Belov Alexander, a moszkvai híres stylist és Bin Chang, Shanghai fashion week képviselõje. A kétnapos rendezvényen összesen 38 tervezô fog részt venni. 7 magyar tervezô fogja bemutatni a saját kollekciójukat. Közöttük lesz kiemelt tervezőként Richard Demeter is, aki múlt héten mutatta be a 2018-as kollekcióját.

Nézzétek, milyen szuper programok várnak titeket! 

efu program

Hozzászólások