A férfi, aki élve elégette áldozatát

Újabb antropológiai anomália

2016/04/19

Amikor Bogdán Zsolt golyó általi halálról beszél, az két dolgot jelenthet: vagy agyon verne valakit, vagy lelőné. Jelen esetben mindkettőt megértjük.

Ezt a “szimpatikus” gyanúsítottat keresik a rendőrök Amerikában, mert ez a féregnyúlvány az autójába csábított egy hajléktalant! Ez persze még nem lenne indok a körözésére, viszont miután beszállt a kocsiba a hajléktalan, azonnal leöntötte vegyszerekkel és begyújtotta.

Az áldozatnak esélye sem volt a túlélésre, annyira súlyosak voltak a sérülései. A gyanúsított kiugrott a kocsiból és végignézte, ahogy az áldozat elég az autójában. Egy szemtanú szerint hidegvérrel, nyugodtan és szinte élvezettel nézte végig a 30-40 éves áldozat haláltusáját. A rendőrség nem tudta azonosítani az áldozatot és az elkövetőről is csak fantomkép készült a szemtanú elmondásai alapján.

Én nagyon haragszom ezért erre a féregre. Ez nem férfi, és nem is ember, ez egy elnyomott kis tetű lehet, akit az apja molesztált vagy valami… Ilyet ép elméjű ember nem tenne… Golyó általi halállal büntetném!!

Hozzászólások