A fogyókúrás tabletták és a valóság

Vedd meg! Vedd meg, és te is modell leszel 4 nap után!

2016/04/01

Mindenki találkozott már csodásabbnál varázslatosabb tabletták reklámjával, igaz? A kedvencem az volt, amelyiktől a duci fehér srácból egy hónap után kigyúrt fekete lett!

Szambázok a neten ebéd után, tele a pocak, erre felugrik egy reklám. Kép: Egy XXXL-es lány egy M-es lánnyal. Szöveg : “4 nap alatt lefogytam vele.” Gondolom barátnők vagy tesók, mert szerintem ez az egész egy nagy kamu. “Vegyél be egy tablettát és ettől napi 15 kilót fogysz!”

Na persze, mozogni nem is kell, csak szedni a kapszulát és eheted tovább a pörköltet! Persze hogy tapasztalatból beszélek, rám sózták már a világ összes fogyókúrás csodatablettáját, amit olyan lelkesen szedtem, hogy közben majdnem elfelejtettem enni. De csak majdnem. Ugyanúgy ettem, mert bevallom őszintén, nagyon szeretem a finom, jó kajákat. Mellé szedhetem a fogyitabit és jót is tesz – a lelkemnek.

Na de folytatom a reklám kielemzését. Szóval Kamilla, az alany, duci modell volt és elégedetlen a külsejével, ezért elhatározta, hogy le fog fogyni. A sztori egészen gyerekkorától indul, hogy ő kicsinek is duci volt, csúfolták stb. (Lelki petting, amitől már előveszed a papírzsepit). 125 kiló lett, mire felcseperedett. Pont annyi voltam ma én is. Szóval mázsa-huszonöt volt, sírt is sokat miatta, majd elment plus-size modellnek. A sztorit addig fokozták, hogy ez lett a csúcspont : Fogyás vagy a halál. Nincs középút!

jennacomment

És ekkor bedobják az ütős sorokat : “Hihetetlen anyag, amely “elolvasztja” a zsírszöveteket!”

Itt már érzed, hogy a telefont a combod mellé kell tenned, hívásra kész üzemmódban.

Idézek a cikkből:

Megrendeltem a ……….. tablettát, és alig bírtam kivárni, hogy ideérjen a csomag. Még aznap, amikor a szállítótól megkaptam a csomagot, elsőre 2 tablettát vettem be. Első este arra ébredtem, hogy 1,5 kilogrammal könnyebb vagyok…”

Most képzeld el! Arra ébredsz este, hogy másfél kiló eltűnt! Aztán rájössz, hogy ja, a WC-n ülve.

Kamilla módszere:

  • gyorsítja az elraktározott zsír lebontását – ez azt jelenti, hogy szemmel látható lesz a fogyás
  • csökkenti a túlzott étvágyat – sosem fog éhezni.
  • természetes erővel élénkíti az anyagcserét (a szervezet “beállítódik” a gyors zsírégetése) – így az étrend-kiegészítő felhagyásával is tovább fogy;
  • első használatba vétele után kifejti hatását – nem kell hónapokat várnia a fogyásra;
  • energiával tölt fel – a fáradtságérzetet felváltja az energia és a vitalitás.
  •  nincs szükség drasztikus diétákra – nem kell megváltoztatni étkezési szokásait, így is lefogy.

Lényeg a lényeg, én is megrendeltem és el is kezdtem fogyni. Íme az eredmény 3 nap után! 

image1 (1)

Hagyjuk a kamu csodaszereket! Ha fogyni akarsz, és el is határozod magad, keress fel egy edzőtermet és egy dietetikust, aki összeírja a kaját. Ezen a kettőn múlik minden. Ha betartod, mit eszel és mennyit mozogsz, fogyni fogsz. Ezek az igazi módszerek, minden más csak kamu.

Na léptem hambizni, csók!

Utóirat: Mutatnék még pár before-after képet, bár ők nem tudom milyen kapszulát szedtek…

Hozzászólások