A fürdőruha evolúciója

Így változott a bikini trend 130 év alatt

2016/08/09

Nyár van, forróság, így, ha tehetjük a fürdőruha a napi viseletünk. Ezen témán felbuzdulva megmutatjuk nektek, mennyit változott a bikini trend az elmúlt 130 évben.

Egy korábbi cikkünkben már megmutattuk a férfi fürdőruha divatot, ha van bátorságotok, itt tudjátok megnézni. Azonban most a hölgyeké a szerep.  Mutatunk nektek egy videót, amiben láthatjátok a bikini fejlődését, 1890-től napjainkig.

Az elmúlt években furcsán változik a divat, hol visszaköszönnek az elmúlt évek trendjei, hol új és hajmeresztő dolgokkal rukkolnak elő a tervezők. A fürdőruhákkal viszont más a helyzet. Az évek során a mindent takaró ruháktól eljutottunk az apróbbnál apróbb darabokig. 

Néhány évvel ezelőtt felütötte a fejét a tanga viselése a strandokon. Folyamatosan vitatott divatnak számít ez a kb. semmit nem takaró bugyi. Véleményem szerint itt is érvényesül a mértékletesség elve, hiszen ha nem zsinórtangáról beszélünk, esztétikus látványt is nyújthat. Természetesen csak akkor, ha megfelelő alakkal és önkritikával rendelkezünk mellé!

Egy időben hódított a monokini is, de szerencsére ez már rég lecsengett. Idén pedig már arról írtunk, hogy a facekini az új stranddivat. Ezek következtében elképzelni nem tudjuk mi jöhet még a továbbiakban!

Belegondoltál milyen lehet szinte felöltözve ki menni a strandra?

Hozzászólások