A Galaxis Őrzői 2 – itt a teaser trailer

Amikor Drax rommá savazza Peter Quillt

2016/10/20

Megérkezett A Galaxis Őrzői második részének első teasere. Bár nincs másfél perces, ennyi bőven elég hozzá, hogy nagyon bezsongjunk tőle!

Aki látta az első részt, annak általában két dolog jut eszébe a Galaxis Őrzői hallatán: hukácsáká és ájemgrút. Pedig a filmben ennél jóval több van, a karakterek a legutolsó személyiségjegyig kidolgozottak (a vásznon is!), a sztori pörgős, és tökéletesen beilleszthető az MCU-ba. Nem véletlenül lett 2014. harmadik legtöbbet kaszáló filmje laza $333 millióval.

Peter Quill, alias Űr-Lord, és bandája most ismét visszatér, mert úgy fest, az a fránya galaxis már megint nem hajlandó megmenteni magát. Hogy ezúttal mi lesz a sztori, azt talán a legfanatikusabb képregényrajongók is csak sejtik – egyelőre. Hamarosan mindenre fény derül majd, hiszen ne feledjük, ez csak egy teaser. Néhány dologban azonban már most is biztosak lehetünk. Az első az, hogy Drax népére jellemző humora még mindig nagyon tud ülni. A második az, hogy a “jót cselekvő rosszak” kategóriában a Suicide Squad még mindig elbújhat.

A harmadik pedig magától értetődő: a Grootbaba tuti le fogja nyúlni a showt mindenki elől. Annyira cuki!!!

Hozzászólások