A GPS cipő

Soha többé eltévedés!

2016/05/17

Gyakran eltévedsz idegen helyeken? Előfordult már, hogy részegen nem találtál haza? Akkor a GPS cipő neked is úgy kell majd, mint fuldoklónak a levegő!

Az egyik legnagyszerűbb dolog egy-egy új országot felfedezni. Sétálgatsz a csodás történelmi épületek között, kezedben az okostelefonod, és lesed a térképet. Ha sokáig csodálod a látnivalókat, eltévedsz, mert nem tudsz figyelni a telóra. Ha a telefont bűvölöd, lemaradsz a látnivalókról. Most szerencsére megtalálták a megoldást, ami megoldja ezt az égető problémát!

image3

Az easyJet megalkotta a “sneakairs” névre keresztelt cipőt. Igen, egy cipőt! Beépített szenzorokkal látták el őket, amik kapcsolódnak az internethez, illetve így a GPS-hez . Sétálgathatsz nyugodtan, és vibrál a talpad ha balra vagy épp jobbra kell menned.

image4

Mekkora okosság, mi? Óriási ötlet! Lehetővé teszi a turisták számára az önfeledt városnézést anélkül, hogy elvesznének a kézben tartott térképek labirintusában! Nyilván aki kiválóan tájékozódik, az csak mosolyog ezen, viszont én, aki a városba is csak GPS-el jutok be, annak ez maga a csoda. Igaz tehát a mondás: “Ha nincs esze, legyen GPS-e!”

image5

Cipőre fel, illetve cipőt fel és indulás csavarogni!

Hozzászólások