A halálból tért vissza Lagzi Lajcsi felesége

Életmentő műtétet kellett végrehajtani

2015/10/02

Lagzi Lajcsi feleségén életmentő operációt hajtottak végre, annyira súlyos volt az állapota. A család igyekezett titokban tartani a megpróbáltatásokat.

A mulatóskirály felesége, Boglárka betegsége akkor derült ki, amikor nemrégiben Lajcsi rács mögé került. Sokáig azt lehetett hinni, hogy ezzel csak sajnáltatni akarják magukat, de mostanra világossá vált: komoly megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a családnak. A daganatos légzőszervi megbetegedés miatt Boglárkának májusban kellett kés alá feküdnie.

A családfő egy hete került előzetesbe

“Amikor Bogi a műtőben volt, Lajcsi idegileg teljesen kikészült. Olyan volt, amilyennek még sosem láttam. Senkinek nem beszéltek a dologról, de azóta harcolnak a rákkal” – mondta a Blikknek a családhoz közel álló informátor.

Éppen ezért van Lagzi Lajcsi feleségének óriási szüksége arra, hogy amikor a családfő meghurcoltatása zajlik, a gyógyulásához szükséges körülmények között legyen, nem pedig előzetes letartóztatásban. A hatóság egyébként már begyűjtötte az orvosi leleteket, és hamarosan döntenek, hogy Boglárka súlyos betegsége miatt az előzetes letartóztatást esetleg házi őrizetre változtatják. Hiszen Lajcsi feleségének olyan súlyos az állapota, hogy bármikor oxigénhiányos állapotba kerülhet, fulladásos rohama lehet, amit tovább ronthatja az állapotát, de még végzetes is lehet…

 

Hozzászólások