A hétvége legjobb programja: Food Truck Show Budapesten

Isteni ételek, italok és programok várnak!

2019/05/03

Megrendezik a IX. Food Truck Showt! Május 3-5. között vár ismét a Kincsem Park: jön a Tavaszi Lóverseny és IX. Food Truck Show Budapest!

A FOOD TRUCK SHOW fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett a vendégek kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat rendezvényünkön.

A guruló gasztronómia képviselőinek krémje mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek, artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat.

Food truckok:

a table! boulangerie – patisserie
Allos Gyros
Bank3
Burger Bár-hol
BazsaLicom FoodTruck
Befaló Bill
Black Bar
Bliss42 Cocktails
Bookline webáruház
Borkas
Borszamár
Che Che Nemburger
Crispy Chips
Dezső!
DeepBurger Extra
Food Maffia
Foodporn
Froyo Like
GoFree Bár
Grohe Kamion
Hakapeszi Kajakocsi oldal
Happy Churros
Iconeic
Il buono Caffe
Jack Daniel’s Truck
Kanálgép
Kolbász Truck
KOLBICE by Kobe
Laposa Birtok
Libri Könyvkiadó
Legenda Sörfőzde
LEGO Land
Lekker
Levendula Kézműves Fagylaltozó
Limó Bár
Low Cost Gourmet Trailer
MexKitchen
Nobilis Pálinka
Nosalty (szombat)
Paneer Budapest
Pia Joe
Piknik UtczaBár
Photo Truck Hungary
PolaPola food truck
Pop smoothie / koktél / fröccs
Pizzburger
SHARE, a jótékony ser
Shrimpy Street Food Bar & Truck
Snowattack
Smoke & Meat BBQ
Smokey Monkies BBQ
Sör Kör
Sörbie
Spritz Bar Gozsdu
The Grilled Piggy
The Soft – FoodTruck
UAZ rétesbusz
VattaCKR
Vespresso Mobile Coffee
VR Galaxy Budapest
Waffel Land
Zabáljcsak
Zing Burger&Co

PROGRAMOK:
Lóverseny, agárverseny, körhinta, sárkányhajtogatás és eregetés, bábszínház, készségfejlesztő gyerekprogramok, utcazene, Lego truck, meglepetés Food Truck Show Lollypop Land pihenőzóna, Street Art Show Országos döntő.

kincsem

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK:

🏇 2019. 05. 03 – PÉNTEK – 19:00 – 21:00 🏇
Péntek este izgalmas agár- és ügetőversenyek várnak rád a helyszínen. A futamokban fogadhatsz kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékra, mely 20:15-kor kezdődik. Tudod ez az a futam, melyre minden nap fogadhatsz a lottózókban is és mellyel akár több tízmillió forintot nyerhetsz.

🏇 2019. 05. 04 – SZOMBAT – 14:00 – 18:30 🏇
Szombaton tíz izgalmas ügetőversennyel várják a látogatókat.
A nap egyik főversenye, a kétfutamos Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny lesz a délután folyamán. A verseny érdekessége, hogy a klasszis ügetők kétszer is starthoz állnak a versenynapon. A helyezéseikért pontot kapnak és aki a legtöbbet gyűjti, az megnyeri a versenyt.
Az ünnepi versenynap másik kiemelt versenye a Ferge László Emlékverseny a legjobb háromévesek számára, melyen az évjárat összes kiemelkedő lova starthoz fog állni.

🏇 2019. 05. 05 – VASÁRNAP – 14:00 – 18:50 🏇
Vasárnap tíz izgalmas versenyt izgulhatnak végig a galopp szerelmesei. Óriási nyereményekben lehet részed, fogadhatsz a hazai favoritokra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, ezt a futamot 15:15-kor élőben megnézheted a kivetítőn.
A nap legfontosabb versenye a Nemzeti Díj lesz a kora esti órában, a futam egyben a Nemzeti Galopp Liga egyik legfontosabb állomása. Ebben a versenyben 1600 méteren a Derby évjárat legjobbjai, azaz a háromévesek indulnak. Tavaly Tour To Paris nagy fölénnyel győzött. Idén A másik Liga futamban a Batthyány-Hunyady Díjban hasonló távon az idősebb mérföldes klasszisok indulnak. Sárkányfű címvédőként várja a versenyt.
A délutánt a hároméves kancák 1600 méteres nagydíja, a Hazafi Díj teszi teljessé.

TRANSZFER:
A rendezvény ideje alatt egy 50 fős busz közlekedik majd a Deák tér és a Kincsem Park között. A járat minden óra egészkor indul a Deák téri CBA elől és minden óra félkor a Kincsem Park főbejáratától. A transzfer igénybevétele díjmentes.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
2-es metró (Pillangó utca), vagy 100-as buszjárat.

NYITVA TARTÁS:
Péntek 16:00-23:00
Szombat 11:00-23:00
Vasárnap 11:00-21:00

JEGYEK:
18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!
A belépő: 1000 ft, elővételben 900 Ft, amely magában foglalja a gyerek- és zenei programokat, koncerteket, az ország legnagyobb körhintáját, filmvetítést. Minden látogatót megajándékoznak egy emblémázott repohárral a környezetvédelem nevében! Belépőjegy váltása kizárólag a lóversenyfutamok végéig szükséges (péntek 16:00- 20:30 szombat 12:00-19:00 vasárnap 12:00-19:00).

forrás

Hozzászólások