A Honvédkórház ajtaja előtt halt meg egy férfi

Előző este került a sürgősségire

2015/03/16

Vasárnap hajnalban pár méterre a Honvédkórház bejáratától halt meg egy férfi, aki előző este került a sürgősségi osztályra vérző fejjel. A megkérdezettek szerint erősen ittas állapotban vitték kórházba, másnap pedig saját maga döntött úgy, hogy távozik.

Március 14-én, szombaton egy hatvan év körüli férfit vittek be a Honvédkórház sürgősségi osztályára, aki a beszámolók szerint ittas és elhanyagolt állapotban volt, majd vasárnap a saját akaratából távozott az intézményből. Azonban a bejárattól pár méterre összeesett és meghalt.

“Hogyan lehetséges ez? Segítséget kér, és ott kell meghalnia a kórház bejáratánál? Úgy hallottam, egy idegen hívott hozzá végül mentőt, ám akkor azok már nem tudtak rajta segíteni. Ezek szerint legalább egy órán át haldoklott, és nem segítettek rajta!” – nyilatkozta egy nő döbbenten a Blikknek.

halal_honvedkorhaz
Fotó: Blikk

“Tizenegy óra körül érkeztem látogatóba a kórházba. A bejárattól pár méterre láttam a férfit, akinek vérzett a feje, és segítségért könyörgött. Berohantam az aulába, de mire kimentünk, már meghalt!” Ekkor kihívták érte a mentőket.

Valóban igen kemény látvány volt a Honvédkórház bejáratánál egy fekete lepellel letakart holttest. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint a mentők a hívás után öt perccel a hajléktalan férfinál voltak, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Hozzászólások