A japán szerelemhotelek világa

Nem egyszerű bordélyház, annál sokkal... romantikusabb?

2016/07/20

A szerelemhotelek egyetlen célt szolgálnak: kiszolgálni minden igényt, ami egy romantikus éjszakához kellhet a párunkkal. Vagy egy escort lánnyal.

Magától értetődő dolog, hogy a szerelemhotelek kultúrája japánból ered. Ezek a szinte hermetikusan lezárt, mindentől elszigetelt szálloda-szerűségek egyetlen funkcióval bírnak: olyan délutánt/estét/éjszakát nyújtani a vendégeknek, amit sosem felejtenek el – esetleg amit szívesen megismételnek mondjuk hetente egyszer.

Ezt több dologgal is segítik. A legtöbb ehhez hasonló épületben a vártnál sokkal (de nagyon sokkal) olcsóbbak az ételek és a szeszes italok, így például nem kell külön ezért étterembe mennünk. A szobák elképesztő változatossággal vannak berendezve, szinte minden fantáziára és vágyálomra jut egy-egy helyiség. Ezen kívül egyéb apróságokkal is feldobják őket, például az előre kihelyezett “ajándékokkal”. Ezek természetesen a szerelemhotelek szellemiségéhez kapcsolódóak: óvszerek, síkosítók, masszázsolajak, szemkötők és vibrátorok. 

Néhány szoba már-már a Los Angeles-i szállodákat is kenterbe veri a hangulatvilágításos pezsgőfürdővel, a masszázságyakkal, egyebekkel. Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ezek a japán Love Hotelek a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve. Ráadásul a nyüzsgő személyzettől sem kell tartanunk, hiszen alig találkozunk velük. Elvégre a legfontosabb az intimitás kialakításához a diszkréció.

A szerelemhotelek nem egyszerű bordélyházak: sokkal többek annál. Ide nem csak méregdrága prostikkal hetyegni megy az ember (bár természetesen a lehetőség erre is adott), hanem akár egy stabil, évek óta működő párkapcsolatot is fel lehet vele dobni. 

Budapest simán elbírna néhány ilyet. Csak szólunk.

Hozzászólások