A játék, ami legyőzte a pornót

A Pokémon Go elképesztő dömpingje

2016/07/14

A Pokémon eddig is népszerű volt, pedig már nem mai gyerek. Napjainkban azonban olyan elképesztő rajongásnak örvend, hogy leverte a pornót is.

Az új Pokémon játék már hivatalosan is veri népszerűségben a pornót úgy általában, és feltételezhetően az internetezők legkedvesebb időtöltése a hálón. Miből derül ez ki? Nos, több ember keres rá erre a valóságot a virtualitással ötvöző játékra, mint a „pornó” kulcsszóra.

De mi is ez a játék? A Pokémon Go-ban a feladatod annyi, hogy a valós térben és időben mozogva kell elkapnod a rajzfilmből ismert  különböző módon bosszantó lényeket. Ami talán a legnagyobb újítás, az az, hogy ténylegesen a saját lábadon kell magad kihordanod a megjelölt helyszínre, hogy aztán a telefonod képernyőjén keresztül egy szűk keresztmetszetű területen belül felkutasd a Pokémont és becserkészd egy labdával.

Credits: The Verge

A legtöbb keresés azokból az országokból érkezik, amelyekben már megjelent a játék: az Egyesült Államok, Ausztrália és Új Zéland. De emellett mégis nagy számú keresést regisztrálnak azokból az országokból is, ahol nem teljes körűen érhető el a játék, viszont az emberek keresik a módját, hogy ők is játszhassanak vele.

A Pokémon Go természetesen jó eséllyel pályázik a minden idők legnépszerűbb alkalmazása címre is. A játékot azért bárki beszerezheti némi leleményességgel mind Androidra, mind iPhone-ra egyaránt, csak számolni kel vele, hogy akadhatnak még hiányosságok.

Hozzászólások