A jövő a te kezedben van, válaszd a Vulcano Energiat

Válaszd te is a Vulcano Energiát!

2017/11/30

A megújuló energiaforrás használata napjainkra igencsak fontossá vált. Éppen ezért a jövő a mi kezünkben van, ehhez viszont szükséges egy kis segítség! 

A Vulcano Energia alternatív energiatermelő rendszerek (hőszivattyú, napkollektor, napelem) telepítésére és nagy teljesítményű hőszivattyúk gyártására, illetve speciális energetikai megoldások (hulladékhő hasznosítás, szürkevíz hasznosítás) kivitelezésére szakosodott vállalat, mely kiemelkedő szakmai tapasztalattal áll megbízói rendelkezésére projektszervezés, pályázatírás, szakági tervezés, kivitelezés bonyolítás, valamint üzemeltetési tanácsadás tekintetében is.

IMG_0014

A cég a következőket mondhatja el magáról: 

  • a megújuló energiák specialistája
  • komplex ügyintézést biztosítanak
  • szakmérnöki csapattal dolgoznak
  • biztos szervízháttérrel rendelkeznek
  • rendszergaranciát vállalnak
  • vállalják az üzemeltetést és a távfelügyeletet
  • 100%-ban magyar tulajdonban van

20140729_112937_

Kocsis Gáborral beszélgettünk, a Vulcano Energia tulajdonosával. 

Mióta foglalkozik nagy teljesítményű hőszivattyúk gyártásával illetvenapelem és napkollektorok forgalmazásával?
A VULCANO Energia egy évtizede fejleszt és gyárt  – Magyarországon egyedüliként – speciális  megújuló energetikai hőtermelő berendezéseket, hőszivattyúkat. Bár hőszivattyú gyártó specialista a VULCANO Energia, azonban az ügyfelek igényeinek kielégítésére, napelemes rendszereket és napkollektoros rendszereket is forgalmazunk, illetve telepítünk a családi házas környezettől az ipari méretekig egyaránt. Így ma már elmondható, hogy a VULCANO Energia az összes megújuló energetikai berendezés forgalmazásának, telepítésének, karbantartásának és a rendszerek tervezésének meghatározó specialistája. Az ügyfeleinket kiszolgáló biztonságot és megbízhatóságot az évtizedes piaci tapasztalat és a folyamatos humán fejlesztés tette teszi lehetővé. Hisszük és valljuk, hogy a megújuló energetika kulturális kérdés, így sikeresen művelni csak kellő tudás és ismeret birtokában lehet – a VULCANO Energia ilyen vállalat, ügyfelei pedig ilyen ügyfelek!

IMG_0008(1)

Honnan jött az ötlet, hogy ilyen fontos és korszerű technikák forgalmazásával foglalkozzon?
“Dobd a vízre kenyered és sok év múlva megtalálod azt” – szól a mindent elsöprő igazságú bölcsesség. Építőipari vállalkozásként a 2008-as válság előre menekülésre késztetett minket – vízre dobtuk kenyerünket – és hőszivattyú fejlesztésbe-gyártásba kezdtünk. Azért, hogy olyan eszközt dobjunk piacra, amellyel a földgáz költségeinket felére, harmadára lehet leszorítani, így a családoknál, vállalkozásoknál több pénz marad a fejlesztésre, és az építőipari szektor ezekkel a nemzetgazdasági szintű magtakarításokkal talán újrafogalmazódik. Elkötelezettségünk és munkánk okán így lett: sok év múlva megtaláltuk a vízre dobott kenyeret, most már meghatározó megújuló energetikai vállalatként. Nem azért választottuk ezt az utat mert könnyű, hanem éppen azért mert nehéz!

20151202_105029_

Milyen speciális energetikai megoldásokat ígér a Vulcano?
Megtakarítás, Megtakarítás, Megtakarítás! Önmagában nincsenek speciális megoldások “csak” specialista van. Mivel a VULCANO Energia specialista, minden energetikai megoldása speciális, megbízható, megtakarítást és biztonságot nyújtó megoldás. Attól ilyen, hogy minden egyes munkát minden egyes ügyfelet egyedileg kezelünk: helyszíni felmérés, adatgyűjtés, megfelelő megújuló energetikai rendszer tervezése, összeállítása, telepítése, távfelügyelet üzemeltetése, karbantartás.

Mennyire jellemző, hogy ma Magyarországon igénybe veszik az emberek az alternatív energetikai megoldásokat?
A statisztikák szerint egyre nő az alternatív energetikai megoldásokat igénybe vevő emberek, vállalkozások, intézmények száma. Jellemzően ott valósulnak meg beruházások, ahol kellő mennyiségű és minőségű támogatás áll rendelkezésre ehhez, vagy olyan mértékűek az energia költségek, hogy azokat már csak megújuló energetikai beruházással lehet kezelni. 

vulcano-hoszivattyu

Hozzászólások