A két legidiótább rabló

Vajon komolyan gondolták, hogy ez így megúszható?

2016/05/18

Nem ez az első idióta rabló, egészen pontosan rabló páros, akikről Golyó megmondja a véleményét, de mind közül messze ezek a leghülyébbek.

Dumb és Dumber újratöltve… legalábbis a filmbéli flúgos idiótákra hasonlítanak ezek a fickók. A buta rablók sorozatunk legújabb epizódja, főszerepben a képen látható két balfácán! A svédországi Stockholmban található Kista galériába törtek be, ami egy órabolttal összekötött ékszerüzlet is egyben.

Igen ám , de ez egy bevásárló központba van. A két nagyon rafkós rabló mocira pattant, és azzal mentek be a plázába. Behajtottak a kamerák kereszttüzébe, ezer fotó és videó készült róluk akció közben. Először be akarták lőni az üzlet ajtaját, de miután nem sült el egyikük fegyvere sem, betörték az ajtót a motorral. Milyen hangzavar lehetett ott, mi? Hát, ők leszarták.

Az egyikük, feltehetően az okosabbik, miután sikerült betörniük az üzletbe, még mindig a stukkert buzgerálta, hogy vajon miért nem működik. Eltorlaszolták a bejáratot a motorral, majd a magukkal hozott IKEA-s szatyrokba elkezdtél bepakolni a szajrét. Közben ki-be szaladgáltak szerszámokért, mert nem tudták betörni a kemény szekrény üvegeket. Eközben az okosabbik hősünk még mindig a stukkerrel szarakodott, mondjuk érthető, hogy ez zavarta legjobban, mivel sík hülye lehet!

Bezsákmányoltak és elindultak a cuccokkal. Felpattantak a mocira, de az sem nem indult. Beletelt jó néhány percbe, amíg be tudták üzemelni. Nagy nehezen elindultak, majd út közben megéheztek, és megálltak egy mekinél enni egy sajtburgert… Körülbelül 500 méterre a plázától!

Ott kapták el a két bolondot, miközben ették a sajtburgert. Hát… nem volt elég jól megtervezve ez az akció.

Hozzászólások