A kilőtt gorilla és az emberi hülyeség esete

Múltkor az oroszlán, most meg ez...

2016/05/30

Újabb értelmetlen haláleset az állatkertek és állatok világából. Ezúttal Harambe, a 17 éves gorilla pusztult bele az emberi felelőtlenség eredményébe.

Nemrég írtam egy cikket egy öngyilkosjelölt fickóról, aki beugrott pucéron az oroszlánok közé, aztán “véletlen az oroszlánt lőtték le”! A fickó miatt, aki beugrott. Az is borzalmas volt, most is hasonló a helyzet, mivel most a Cincinatti állatkertben lőttek agyon egy 17 éves, Harambe nevű gorillát, miután egy gyerek beleesett egy árokba.

A hatóságok szerint a 4 éves kisfiú átmászott a kerítésen és leesett. Több, mint 10 láb mélyre zuhant le, és körülbelül 10 percet töltött az árokban. A kisfiút kórházba vitték, de nem szenvedett súlyos sérüléseket. A gorilla nem bántotta a kisfiút, ám veszélyben volt az élete, legalábbis az állatkert dolgozói ezt nyilatkozták, miután lelőtték a gorillát. Több ezren csatlakoztak a Facebookon a Harambe csoporthoz, mivel értelmetlennek tartják ezt a döntést, felesleges gyilkosságnak tartják a történteket.

Mások a szülőket hibáztatják, hogy nem figyeltek eléggé a kisfiúra és így történhetett a baleset, utána gyilkosság! Mellékesen megjegyezném, hogy nyugati síkvidéki gorillák a kritikusan veszélyeztetettek közé tartoznak…

Harambe  egy nappal a kivégzése előtt ünnepelte 17. szülinapját.

Isten nyugosztalja!

Hozzászólások